Nederland knalt het nieuwe jaar in

0

Met het afsteken van naar schatting 55 miljoen euro aan vuurwerk is Nederland het nieuwe jaar begonnen. Met name de harde wind, maar ook de regen zorgde op veel plaatsen voor een onplezierig buitenzijn.

Dertien uur voor de jaarwisseling in Nederland is aan de andere kant van de wereld het jaar 2007 al begonnen. Om 11.00 uur Nederlandse tijd werd in het oostelijke deel van de eilandengroep Kiribati, in het zuiden van de Grote Oceaan, het nieuwe jaar feestelijk begroet.

Om 14.00 uur Nederlandse tijd vierde Sydney als eerste miljoenenstad ter wereld Oud en Nieuw. In Suriname wordt het nieuwe jaar om 04:00u Nederlandse tijd ingeluid.

Waterkant.Net wenst u een gelukkig en gezond 2007 toe!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.