zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijThemamiddag mensonwaardige behandeling Schiphol

Themamiddag mensonwaardige behandeling Schiphol

-

Does Travel - naar Suriname

Het Surinaams Inspraak Orgaan (SIO) en organisaties uit de Surinaamse gemeenschap in Nederland organiseren op zaterdag 25 november 2006 een themamiddag over de mensonwaardige behandeling van Surinamers op Schiphol. De bijeenkomst wordt gehouden ter gelegenheid van de 31ste viering van de onafhankelijkheidsdag van de Republiek Suriname.

De bijeenkomst begint om 15:30u en zal plaats vinden op de Hogeschool InHolland te Den Haag, Theresiastraat 8. Aanwezig zijn o.a. mw. L. Callender, directeur Hogeschool InHolland, mr. K.R. Ho-Ten-Soeng, Burgemeester gemeente Medemblik en mr. dr. E.K. Marshall, voorzitter SIO.

Na de sluiting van de bijeenkomst om 18:00u is er een informeel samenzijn tot 20:00u. Meer info: SIO 030-231 6014.

opening
Fernandes Express
BODO Party

14 REACTIES
 1. Nederlanders haten een ding een zwarte met geld (vermogen) dat mag niet illegaal of legaal verkregen, dat mag niet.
  Daarom 100% in alle hoeken en gaten, zij willen het verkregen geld terug..


  Maak melding
 2. Ik zou na jaren dolgraag weer eens willen piepen in het hoge noorden. Ik heb er trouwens gestudeerd en heel HARD gewerkt, maar aan mijn lijf geen polonaise!


  Maak melding
 3. Ja gevaarlijk in die zin, als de opgroeiende jeugd en kinderen het verschil niet kunnen onderscheiden tussen fictie en werkelijkheid; en anders kleven er geen gevaar, dus je kinderen wel begeleiden, want daarom ben je ouders van ze; duidelijk kan het niet..


  Maak melding
 4. Ja kleur valt op. Ik was de enige zwarte uit China airline. In China had ik geen probleem, werd heel vriendelijk behandelt. Zelf in de vliegtuig kreeg ik twee keer warme eten. Je kan eten hoeveel je kan. Je mag meenemen hoeveel je kan dragen. Dus gewicht van je bagage maakt ook niks uit. Toen ik op Schiphol zat werd ik gekontroleerd, maar de witte lieten ze gaan. Wat ik nog mooi vind dat het vliegtuig uit China kwam. Dus het heeft niks met Suriname te maken.


  Maak melding
 5. geachte lezers
  de nederlanders denken dat alleen bruine mensen slecht zijn of drugdealers .ik weet zeker dat meer nederlanders aan drug dealen enz.die zijn veel slechter dan een surimaaners.
  ciao


  Maak melding
 6. jA HE zo behandelen ze onze zwarten en dat blijven ze ook doen, net alsof ze beter zijn dan ons. Laten ze eerst de balk in hun eigen oog bekijken alvorens zij de splinter in de surinamers hun ogen willen bekijken.
  Wij moeten op onze standpunt blijven, we zijn niet eens en dat blijft zo en we moeten opkomen. Nederland moet zichzelf eerst controleren. Verbeter de wereld en begin bij je zelf. Dit geld voor NL


  Maak melding
 7. De 100% controle is niet iets wat als leuk ervaren word, maar zolang er nog mensen, op allerlei manieren, drugs smokkelen, zullen de goede er onder moeten lijden. Iedereen valt erover, maar zolang mensen zich op deze manier profileren zal deze controle blijven bestaan. Het heeft niets met discriminatie te maken. Mensen wordt toch eens wakker en put the blame on de drugsbendes.En laten we eerlijk zijn, het is niet alleen de vluchten naar en van suriname, maar alle ander vluchten uit en naar het Caraibisch gebied.


  Maak melding
 8. Dewanand,

  Wat bedoel je nou met, je kan zoveel meenemen als je wil??? dus bagage maakt niets uit???
  Hoe kom je nou weer aan deze onzin???
  Zelf vlieg ik ook vaker met China Airlines en bagage maakt wel degelijk iets uit, net als bij alle andere maatschappijen.

  oja, het is gecontroleerd.


  Maak melding
 9. waar word drugs verwerkt?ik denk niet dat het in su is ik denk niet dat su cartels heeft dus denk ik dat er een schuldige moet zijn voor de nederlanders en om dat ze weten dat surinaamse mensen op zich laten lopen nou dan maar de surinamers.ik denk dat de drugs in europa verwerkt word


  Maak melding
 10. Jennifer:goede er onder moeten lijden..

  Ga zitten en denk goed na:: in de winkel wordt gepikt.
  Je moet in de winkel zijn maar jij pikt nooit.
  Wil jij bij de winkel controle bij het binnenkomen en verlaten van de winkel.

  Omdat anderen stelen, nee toch.

  Of wil jij, dat anderen politie moeten spelen als jij ,het zo bedoeld… Dan mag jij nu beginnen. (SPEEL POLITIE) onbetaald bij het spelen..Dan wil ik zien hoe lang jij het vol houdt.


  Maak melding
 11. Die informatiemiddag lijkt mij een goed initiatief. Denkt u in het heetst van de strijd ook nog even aan onderstaand (willekeurig) bericht van vandaag uit Suriname?

  “PARAMARIBO, 21 nov – Er is geen geld meer voor de bouw van acht poliklinieken in het binnenland. Dit zegt minister Michel Felisi van Regionale Ontwikkeling.”

  Lijkt mij duidelijk wat de hoofd- en de bijzaken zijn. Fijne discussie gewenst!


  Maak melding
 12. Soms denk ik wel dat onze huidskleur een hele belangerijke rol speel in dit.Er worden alleen maar zwarten aangehouden ze laten bijna alle blanke mensen doorlopen.terwijl die bakra net zo hard aan de drugs werken.


  Maak melding
 13. Was het niet de burgemeester van Medenblik die bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen Surinamers opriep om maar op een Surinaamse kanditdaat te stemmen, ongeacht diens politieke voorkeur van kandidaat of stemgerechtigde? Alsof stemmers achterlijk zijn en niet zelf hun keuze kunnen maken.
  En deze man moet dan prominent aanwezig zijn op een themamiddag over ‘mensonwaardige’ behandeling? Ben benieuwd welk complex de mensen nu wordt aangeluld.
  Inderdaad “fijne discussie!”.


  Maak melding
 14. Helemaal eens met u meneer Hermelijn. Als Suriname hier iets aan wil doen stellen ze ook een controle in, tegen iedereen.Dat de mensen racisme en dergelijke roepen heeft twee kanten. Nog steeds is de Nederlander in Suriname de Ba’kra die het geld brengt. Als men er anders over dacht dan toucheerden ze ook op de smokkel van XTC vanuit Nederland. Geen onderwerp om een middag aan te besteden, dus.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES