Voetbalkampioen van Suriname niet langs Volendam

5

Zonder veel problemen heeft FC Volendam de wedstrijd tegen WBC, de kampioen van Suriname, zaterdag gewonnen met 4-1. Het was een oefenwedstrijd met een tropisch tintje. Roti en Merengue waren de ingrediënten buiten de wedstrijd om, schrijft de voetbalclub op haar site. SV WBC had weinig in te brengen en kon door hard werken nog enigszins weerstand bieden.

De wedstrijd werd geopend met een minuut stilte ter herrinering aan 7 juni 1989, de dag waarop een vliegtuig met het Kleurrijk Elftal vlakbij Zanderij neerstortte. Onder hen was FC Volendamspits Steve van Dorpel. De huidig Volendam trainer Stanley Menzo ontsnapte toen aan deze ramp, hij was met een eerdere vlucht vertrokken.
Copyright © 2005 RKFC Volendam
(Foto Copyright © 2005 RKFC Volendam)

Zie ook: TV beelden RTV Noord-Holland


5 REACTIES

 1. Wat zijn jullie hier komen doen WBC?
  Wat voor ** is dit?
  4-1 tegen eerste divisie club Volendam?

  Dat betekent gewoon dat het Surinaamse voetbal verschrikkelijk achteruit is gegaan….


  Maak melding

 2. Eerste divisie is nog te hoog voor de kampioen van suriname.
  Een eerste klasser zou beter zijn voor WBC.
  Het niveau is verschrikkelijk laag in suriname.


  Maak melding

 3. Zwakke wakamang(WBC)en toch commentaar leveren dat Robin-hood en Transvaal tot het verleden behoren,maar(boys)jongens vergeet het verleden niet!Doe vanaf nu je best en win alle wedstrijden,die vanaf nu volgen. Speel en win!

  waka-mang


  Maak melding

 4. Pffffffffffffffffff……..wat een vertoning.
  Ik blijf er bij, ze moesten gewoon thuis blijven. ze kunnen echt niet voetballen.
  Zeker last van de “”kou””.

  Marron


  Maak melding

 5. Ai kondri mang,
  Wel in de goede tijden van Transvaal en Robinhood in de jaren ’70 was het onmogelijk dat ze de wedstrijden verloren van de tegenstanders die WBC tot nu toe hebben vernederd.Wang biegie sjing.Toen Transie en Binhood hier kwamen hadden ze alleen problemen met Ajax.De meeste ander wedstrijden wonnen ze.WBC = We Believe in Coke.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.