zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOmgekomen automobilist kwam na borrelen in kanaal terecht

Omgekomen automobilist kwam na borrelen in kanaal terecht

-

Does Travel - naar Suriname

De man die in de ochtend op Phagwa-dag met zijn auto in het kanaal op de kruising van de Martin Luther Kingweg en Tout Lui Fautkanaalweg terechtkwam en daarbij het leven verloor, is de 24-jarige politieman Awinash R.

Het gaat om een eenzijdig verkeersongeval waarbij het voertuig dat de man bestuurde, op z’n kop in het water terechtkwam.

Vernomen wordt dat een dronken vriend van het slachtoffer ter plaatse verklaard zou hebben dat hij die maandagochtend 25 maart samen met R. aan het borrelen was, toen die plotseling besloot om weg te rijden. De automobilist zou nog aan zijn vriend gevraagd hebben om mee te rijden, maar hij weigerde dat.

Even later kreeg de vriend het bericht dat R. in het kanaal langs de Tout Lui Fautkanaalweg rechts was beland.

In de auto van het slachtoffer werd een fles alcohol aangetroffen

Volgens het Korps Politie Suriname zag een politieambtenaar dat de automobilist uit tegengestelde richting kwam en regelrecht het kanaal inreed.

De wetsdienaar bracht zijn voertuig tot stoppen en schoot samen met een andere man het slachtoffer te hulp en haalden hem uit het voertuig. Hierna legden zij de automobilist op de langs de weg lopende berm en vermoedden dat de man geen teken van leven meer vertoonde.

Toen de Surinaamse brandweer ter plaatse arriveerde, verleende zij de nodige assistentie aan de politie van Livorno die op de plek was voor onderzoek.

Een arts stelde de dood officieel vast, waarna het lichaam van het slachtoffer na het technisch onderzoek naar het mortuarium werd afgevoerd. Het voertuig werd door een sleepwagen uit het kanaal gehaald. In de auto van het slachtoffer werd een fles alcohol aangetroffen (foto boven).

De automobilist is de vierde verkeersdode in het Phagwa weekend. Het onderzoek van de politie duurt voort.

UPDATE: De automobilist die maandagochtend het Tout Lui Fautkanaal inreed en om het leven kwam, was een 24-jarige politieman. Dat heeft de politie bevestigd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Zuipen en auto rijden gaat niet samen, maar ga dat maar tegen
    sommige idioten vertellen! Hij was er 1 van, nu ligt hij daar dood
    als een pier.

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  2. Van je Vrienden moet je het hebben Ja als het echt echt een goeie Vriend was of is nou nou 🤔?.? En als hij ook een geldige rijbewijs heeft of had Dood als een pier inderdaad R.I.P.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES