zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist die overleed na inrijden kanaal was politieman

Automobilist die overleed na inrijden kanaal was politieman

-

Does Travel - naar Suriname

De man die op maandag 25 maart in de vroege ochtend kwam te overlijden, nadat hij met een auto in het kanaal terechtkwam (foto), is de 24-jarige adspirant agent van politie Awinash Ramsaran. Dat heeft de politie in Suriname vandaag bevestigd.

Hij reed met een grijze Toyota Allex over de Tout Lui Faut Kanaalweg Rechts, komende vanaf de Lachmisinghweg en gaande in de richting van de Martin Luther Kingweg (Highway).

Ter hoogte van de kruising met de MLK-weg reed hij regelrecht het Tout Lui Faut kanaal in.

Ramsaran was in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het voertuig was wel verzekerd, doch niet gekeurd. In het voertuig is het vuistvuurwapen van de politieman aangetroffen zonder patronenhouder.

In het voertuig is verder ook een fles alcohol aangetroffen. Een vriend van Ramsaran zou verklaard hebben dat ze kort voor het eenzijdig verkeersongeval aan het borrelen waren.

Het ontzielde lichaam van Ramsaran is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie afgestaan aan de familie. Dit verkeersongeval is voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeers Onderzoek Unit Paramaribo (VOUP).

Eerder meldde de politie dat het ging om een 42-jarig slachtoffer. Dit vermoedelijk omdat er een rijbewijs van een persoon met dezelfde achternaam was aangetroffen. KPS heeft inmiddels een rectificatie bericht geplaatst.

Omgekomen automobilist kwam na borrelen in kanaal terecht

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Ja, politiemannen zijn ook mensen met menselijke tekortkomingen. Ze vergeten 1 ding en dat is dat je 24 uur per dag politieagent en dus een voorbeeldfiguur bent.


    Maak melding
  2. Een nwe functie bij de KPS, een adspirant!
    @ Kwakoe van ………..Dat klopt, dat ee politie-
    man een 24 uur in dienst is, maar als je toch gaat zuipen,
    stapt dan niet in een auto! Tenzij iemand anders, gaat rijden!

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  3. Het probleem is dat de minie-ster van OW&V aantal wegwijs/einde/kanaal- borden moet plaatsen bij alle T-kruisingen aan de Toutlifout kanaal. Want als je van een zijstraat komt en richting die kanaal oprijdt, ga op die T-kruising geen reflecterende borden zien omdat die er niet zijn en ook omdat die hele weg niet verlicht is. Als je nou politie of burger bent, ga je zo de kanaal in. Dus iemand van de regering of ow&v moet dit toch ook kunnen zien dat het gevaarlijk is? Of hebben ze ook lak aan de verkeers regels.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES