maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBij aanrijding overleden fietser is 64-jarige man

Bij aanrijding overleden fietser is 64-jarige man

-

Does Travel - naar Suriname

De fietser die gisteravond bij de aanrijding aan de Coronastraat in Suriname kwam te overlijden, is de 64-jarige Henk M. Henk werd door een auto aangereden die door de 21-jarige T.G. werd bestuurd.

Zowel de automobilist als de fietser reden over de Coronastraat gaande richting de Copernicusstraat. Uit onderstaande camerabeelden blijkt dat de fietser ter hoogte van de Uranusstraat plotseling afsloeg terwijl de autobestuurder rechtdoor ging. 

De automobilist kon niet uitwijken waardoor er een botsing ontstond, met het noodlottig gevolg voor Henk.

De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Een arts stelde de dood officieel vast. De autobestuurder die in het bezit van een geldig rijbewijs is, werd in belang van het onderzoek naar het bureau overgebracht ter voorgeleiding.

Het lichaam van Henk werd na het technisch onderzoek ter plaatse, naar het mortuarium afgevoerd. Beide rijtuigen zijn ter herkeuring naar de berging gesleept.

De zaak zal zoals gebruikelijk worden overgedragen aan Verkeerunit regio Paramaribo. De politie heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. @ Mahisasur

    Er zullen meerdere slachtoffers vallen, want het sterft
    van de idioten op de weg in Su, dat achter het stuur zit!!

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  2. Sorry , maar in deze is die fietser fout. Je kan als langzaam verkeer niet zomaar afslaan, verkeer die rechtdoor gaat heeft voorrang. Soms denken fietsers\bromfietsers dat ze dezelfde veiligheid hebben als auto’s.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES