zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn SLM-vliegtuig gevonden 593 kilo cocaïne afkomstig uit Nickerie

In SLM-vliegtuig gevonden 593 kilo cocaïne afkomstig uit Nickerie

-

Does Travel - naar Suriname

De 593 kilogram cocaïne die afgelopen woensdag in de Airbus A340 van Surinam Airways is aangetroffen, is afkomstig uit Nickerie. De lading is door een vrachtbedrijf die pakketten levert aan Nederland, vanuit het rijstdistrict getransporteerd naar de loods van de SLM op de luchthaven. Dat meldt de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag.

De drugs waren verstopt in 17 dozen cocaïne in de machinekamer aan de onderzijde van de cockpit. De SLM was zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van zijn cargo-opslagplaats op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven.

Volgens de krant heeft de NV Luchthavenbeheer de volgende dag de SLM medegedeeld dat zij per direct camerabewaking instelt in de loods. Buiten de cargo ruimte heeft de Luchthavenbeheer wel al overal camera’s.

In het district Nickerie werd er woensdagavond nog een grotere partij cocaïne onderschept. Bij het nablussen van een brand in een loods in de Van Pettenpolder werd 2.415 kilogram cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

Het Meldpunt Informatie Anoniem in Suriname (MIA) heeft vrijdag onderstaande drie foto’s gedeeld van verdachten, die mogelijk betrokken zijn voor de aangetroffen drugs in Nickerie. De lading is vrijdag ook vernietigd in opdracht van het Openbaar Ministerie in Suriname.

Verdachten in 2.415 kilogram cocaïne zaak Nickerie gezocht
Van links naar rechts: Mohamed Faisoel Dwarka, Samikapoer Ramcharan en Mohamed Fariez Dwarka.

Er zijn in deze zaak nog geen aanhoudingen verricht. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Hopenlijk wordt deze zaak met voorrang behandeld door de PG en de personen de juiste straf opgelegd krijgen. Wat is dit voor Land….schandelijk hoe men aan geld wil komen.


    Maak melding
  2. “john 11 maart 2024 Bij 18:06
    De hardwerkende zonen van Baba en Mai .ze kunnen zo een ambassade positie krijgen door hun president. stel kakkerlakken”

    Oei!!!!!
    Dat wisten wij toch!
    Eerst zat hij in Brazilië nu zit hij in de USA in het gevang.

    Ra ra over wie hebben wij het?!

    Een hint: zijn vader is momenteel de voortvluchtige leidel van je Nationale Doden Partij, u weet wel de partij die keer op keer onze staatskas heeft leeg geroofd.


    Maak melding
  3. Iemand die huis koopt van top crimineel, iemand die min van juspol is e 90 kg coke verdwijnd en nooit komt er iets uit de bus, 400 ton padie.
    Wat wil je nu hebben. Daar moest haven en vliegveld???


    Maak melding
  4. die paarse verslaafden hier op wtk , die paarse kakkerlakken john-debby-konsensi-franco -, goh jammer hé niet meer snuiven hé of een spuitje nemen , mooi man , jullie zullen droog vallen daar in holland , paars is de kleur van de ☠


    Maak melding
  5. WAT,
    Het wordt hoog tijd dat je zelf eens die fles Borgoe-rum niet steeds leeg drinkt alsof het limonade is, want je klinkt nl. zelf als een bezopen kakkerlak! Geen zinning woord komt er uit die muil van je!


    Maak melding
  6. SLM moet wel meewerken willen ze het bedrijf financieel niet laten creperen. Hierdoor komt en cash van zgn ticketverkoop etc binnen, wat men in het openbaar witwassen noemt, zodat de SLM aan zijn financiële verplichtingen kan doen o.a. korte termijn aflossingen betalen van crediteuren en de salarissen etc.
    De totale SLM top en de regeringstop hebben waarschijnlijk kennis heeft van de activiteiten


    Maak melding
  7. Het spul is erg gevraagd in Europa. Blijkbaar lijden ze enorm aan stress in het Westen.
    Wietolie is daar goed tegen, maar ook dit wordt niet echt toegelaten en is daarom nog te duur.


    Maak melding
  8. Toussaint 12 maart 2024 Bij 07:13
    WAT,
    Het wordt hoog tijd dat je zelf eens die fles Borgoe-rum niet steeds leeg drinkt alsof het limonade is, want je klinkt nl. zelf als een bezopen kakkerlak! Geen zinning woord komt er uit die muil van je!

    toussaint , jij bent zo stoned als een paarse garnaal , vele hindoestanen zijn verleidt door dat verderfelijk drugs van de ndp , dus die gasten uit nickerie zijn paarse ratten


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES