zaterdag, mei 11, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachten in 2.415 kilogram cocaïne zaak Nickerie gezocht

Verdachten in 2.415 kilogram cocaïne zaak Nickerie gezocht

-

Does Travel - naar Suriname

Het Meldpunt Informatie Anoniem in Suriname (MIA) heeft vandaag deze drie foto’s gedeeld van verdachten, die mogelijk betrokken zijn in de zaak waarbij deze week 2.415 kilogram cocaïne in Nickerie na een brand werd aangetroffen.

Het gaat om, van links naar rechts, Mohamed Faisoel Dwarka, Samikapoer Ramcharan en Mohamed Fariez Dwarka.

De politie van het bureau Nieuw Nickerie ontving in de middag van woensdag 6 maart 2024 omstreeks 17.30 uur een brandmelding op een adres aan de Palingstraat in het district Nickerie en deed de locatie aan voor onderzoek. 

Bij aankomst troffen de wetsdienaren een loods aan die in brand stond. De brandweer die ter plaatse was en op een bepaald moment het vuur onder controle had, stuitte in een aparte opslagruimte binnen de loods op een hoeveelheid witachtige substantie, die in verschillende formaten was verpakt.

De afdeling Forensische Opsporing stelde een onderzoek in en bleek het om drugs te gaan. De lading met een gewicht van 2.415,95 kilogram werd in beslag genomen en naar het politiebureau overgebracht.

Er zijn in deze zaak nog geen aanhoudingen verricht. Het verdere onderzoek in deze zaak zal worden overgedragen aan de Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Iedereen weet dat het deze types zijn die zich bezighouden met het grote werk. Bepaalde cambiohouders, de SuriChange guys, rijsthandelaren en andere grote ondernemers (Yokohama) doen of deden de grote deals. En ze hebben zich bereid getoond om er langere tijd voor te gaan zitten..

    Tuurlijk kunnen we het hebben over DDB en de VP en Bordo wnt die zijn alles behalve brandschoon, maar deze types zijn niet achtergebleven.


    Maak melding
  2. Een kippendief zou allang opgepakt zijn, maar deze figuren met kapitaal vergeet het maar. De grote boys zijn aan het werk.
    Werk in uitvoering!


    Maak melding
  3. Normaal worden? Kansloos het wordt nog vele vele malen erger. We gaan richting Colombia. Drugsbendes zullen de baas worden als ze dat al niet zijn. We zullen, al ben ik r dan niet meer, terug verlangen naar vandaag.


    Maak melding
  4. Vergeet ons geliefde drugsbaron de voortvluchtige veroordeelde moordenaar en tevens veroordeelde drugsbaron niet. Die schijnt plotseling heilig verklaard door de Nationale Drugs Personen scribenten die hier mee surfen.


    Maak melding
  5. Deze gasten zitten al hoog en droog in Guyana en zullen binnenkort net als die ene rijsthandelaar binnenkort als rotte vis terug spoelen want ze hebben gefaald.


    Maak melding
  6. Deze 3 moeten gaan zwemmen met of zonder balast, van
    30 kg vanuit het Bosje Brug! Ik haat alle drugs dealers,
    ongeacht etnische achtergrond.

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  7. Lelydorp 8 maart 2024 Bij 19:00
    Ik lees ineens geen reacties van de mensen die elke dag reageren.

    Die handlangers van Chan, zoals ‘Wat” en anderen reageren nu niet

    De hele VHP is een drugs bende

    lelydorp jij zit op ons te wachten , nou ongeschoolde droeftoeter het is WAT in plaats van Wat , jij hebt zeker nooit onze reacties gelezen hé domme , wij gaan niet voor die oranje partij , wij gaan ervoor om paarse moordenaar bouterse met zijn boevenclub de ndp achter slot een grendel te brengen , bouterse had al moeten zitten , maar jou laffe hond is gevlucht , onze pen zal niet in een la verdwijnen , maar het blijft zijn werk doen


    Maak melding
  8. Lelydorp alias Kofi djompo.
    Wat Wat zeg zeg Wat goed…???
    En wat ik zeg ga terug naar skoro,en ga daar niet alleen om brood te eten.


    Maak melding
  9. Voor mij ben je wat, want jij bent geen hoofdletter waardig, jij krijgt zeker geen erectie als je de naam van de volks President D.D. Bouterse niet in je BEK neemt een dag

    Jammer dat jij niet tot de december moorden hebt behoord, dan hoefden wij niet naar die zinloze reacties van jou walgen

    In het begin was het zijne excellentie Chan voor jou, nu lees ik niets meer daarvan.

    Kruip lekker in je hol


    Maak melding
  10. In principe maakt het niet uit waar ‘de kat’ vandaan komt of wat voor kleur het heeft. Zodra men ze ‘op het spek bindt’, zullen ze het er flink van nemen! En uiteraard is de ene soms wat gulziger dan de ander…!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES