zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBijkans 600 kilo cocaïne onderschept in SLM-vliegtuig

Bijkans 600 kilo cocaïne onderschept in SLM-vliegtuig

-

Does Travel - naar Suriname

Het Bestrijding Internationale Drug team in Suriname (BID-team) heeft woensdag 593 kilogram cocaïne in 17 dozen onderschept in een vliegtuig van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) dat op vertrek stond naar Amsterdam.

De dozen cocaïne waren verstopt in de machinekamer aan de onderzijde van de cockpit, meldt het Korps Politie Suriname.

Er is een melding van een ongeregeldheid doorgespeeld, waarna er een onderzoek is verricht door de maintenance die het BID-team inschakelde.

Grote partij drugs onderschept in vliegtuig op JAP luchthaven

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Narcotica Brigade. De vlucht is omstreeks 21.44 uur met meer dan drie uren vertraging vertrokken.

In het district Nickerie is er woensdagavond nog een grotere partij cocaïne onderschept. Bij het nablussen van een brand in een loods in de Van Pettenpolder is volgens bronnen meer dan 2.000 kilogram cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

De drugs werden met meerdere pick-ups afgevoerd naar het hoofdbureau van politie te Nieuw-Nickerie (foto’s onder). De omgeving rondom het station is groots afgezet.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
  1. Heel goed dat deze smerige handel opgerold is. Het onderzoek kan starten en opgelet of koppen zullen rollen of alles in doofpot. De grote boys zullen uiteraard hoog en droog verblijven. Schande voor heel Su.


    Maak melding
  2. mensen levens in gevaar brengen,als dit fout mag gaan wat zou er gebeuren in de machine kamer.en dan zeggen ze motor problemen.opsluiten en suriname boicotten


    Maak melding
  3. Alle bevolkingsgroepen zijn hierbij betrokken, laat dat duidelijk zijn.
    Natuurlijk zijn het jochies die rond bouterse hingen, de geldstroom is gedicht, dus ze zijn wanhopig.
    Gelukkig wordt er onder deze regering korte metten met deze uitwerpselen gemaakt.
    Ze zijn ka en deng ka now


    Maak melding
  4. Wat een insinuaties en heel veel fantasie. Over de hele wereld wordt er zoveel verhandeld en vooral de kleine armlastige landen worden gebruikt als doorvoerhaven. Met al die miljarden drugsgeld zijn mensen zo omgekocht, en om deze regering in een kwaad daglicht te stellen kunnen de tegenstanders van alles proberen. Kijk maar naar de laatste actie en het personeelsbestand van de SLM ,80 tot 90 % van de mensen op kantoor of op het platform zijn NDPers.


    Maak melding
  5. De NDPers zijn er 100% zeker van dat de VHPers achter de cocaine handel zitten en de VHPers zijn er 100% zeker van dat de NDPers achter de cocaine handel zitten. En zoals meestal het geval is in Suriname, ligt de waarheid in het midden.


    Maak melding
  6. Het moge duidelijk zijn dat als het ministers van deze regring het waren zij juist zouden zorgen voor minder controle. ze zouden de ambtenaren politie en al die andere juist andere jobs hebben gegeven om hun tanden in te zetten en dus geen tijd zouden hebben voor het aanpak van coke
    De conclusie dat de regering juist de coke boys wil pakken zeg maar jongens uit de vorige regering de ndp dus die genoeg geld hadden om dit soort zaken op te zetten en te financieren is overduidelijk
    Hopelijk beseft de kiezer dat en krijgen de ndp schurken welgeteld vijf stemmen


    Maak melding
  7. 🤔RobG
    U bent kort van geheugen.
    De vorige regering vondt alleen uitgebrande vliegtuigen als er iets misgegaan was.

    Coke smokkel is universeel en kan grote partijen verliezen omdat het aan de bron vrijwel niets kost, het laten zwijgen van verklikkers ook weinig kost en de eind prijs enorm is.

    Het is geen NDP of VHP ding maar iets van gewetenloze mensen.
    Het is mij sowieso onduidelijk welke regering meer onderschepte.
    Wat ook duidelijk is dat een zoon van Bouterse vastzit in de VS en dat Bouterse onherroepelijk veroordeeld is

    Allicht is er nu meer duidelijkheid. Sanhoki heeft immers een internationale naam te verliezen


    Maak melding
  8. We moeten die vangst onlangs in Spanje niet vergeten. Ik wacht af wie boos wordt dat lai lassie. KLM mag goed checken wat er met hun kisten gebeurd. Nu mogen alle luchthavens n Europa de kisten en het luchthaven personeel goed in de gaten houden. het zal nu moeilijker zijn voor technisch personeel die rond de kisten werken Dit is gebroken rug werk denk ik.


    Maak melding
  9. WTF dit moet niet meer gebeuren rob spreekt als een onbevooroordeelde. en wat blijkt, het klopt voor een keer wat hij schrijft.
    Ik stel voor een nationale vrije dag voor Amsterdam


    Maak melding
  10. @Mor, ik lever gewoon een bijdrage aan het publieke debat over corruptie in Suriname.Ik vind dat wij allen dit moeten kunnen doen.Het probleem is veel groter dan wij hadden kunnen vermoeden.Ik was drie maanden terug in Suriname.Ik kwam in gesprek met diverse mensen. Je schrikt ervan als je hoort welke mensen betrokken zijn. Heel triest dat men de kippendief, de brood, suiker of tandpasta dief in een supermarkt oppakt, maar de landrover, geitendief en nog hogere andere vormen van diefstal laat men ” lopen “.


    Maak melding
  11. robje g we weten dat jij hindoestanen haat , maar of jij nog lang blijft lopen met jou botte pen en verslaafde wespen , we zullen zien , dus niet janken , waar is jou afgod ddb


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES