vrijdag, mei 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: In Nickerie aangetroffen drugs vernietigd in opdracht OM

VIDEO: In Nickerie aangetroffen drugs vernietigd in opdracht OM

-

Does Travel - naar Suriname

De lading drugs, met een gewicht van 2.415,95 kilogram, die eerder in beslag was genomen door de politie van het bureau Nieuw Nickerie, is vandaag vernietigd in opdracht van het Openbaar Ministerie in Suriname.

Dat meldt de Surinaamse politie regio West.

De drugs werden gevonden na het blussen van brand in een pand aan de Palingstraat in het district Nickerie. De brandweer stuitte in een aparte opslagruimte binnen de loods op cocaïne die in verschillende formaten was verpakt.

De drugs werden door de afdeling Narcotica Brigade van de politie op vrijdag 8 maart 2024 onder leiding van een officier van justitie en de aanwezigheid van medewerkers van de Forensiche Opsporing en de Recherche van Regio West vernietigd.

Dit gebeurde bij de monding van Zeedijk in het district Nickerie. Actionnieuws Suriname was live:

Het Meldpunt Informatie Anoniem in Suriname (MIA) heeft vandaag drie foto’s gedeeld van verdachten, die mogelijk betrokken zijn in deze zaak:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Als ik tegenwoordig tuinafval verbrand, heb ik binnen 10 minuten de politie voor mijn deur (dat was voor Roy Boedoe de benzine kraan voor de politie dichtdraaide) en deze milieubarbaren kunnen het maar niet afleren om bij het verbranden van drugs rubber banden op de brandstapel te plaatsen. De drugs met een paar stukken afvalhout als hulpmiddel verbranden, gaat net zo goed en is duizend maal minder milieuvervuilend. ‘Sranan skowtu don nó k@, noso den tranga édé nó k@’.


    Maak melding
  2. Ik geloof er niets van dat de partij in brand is gestoken. Ze kunnen evengoed een partij blom (meel) in de fik hebben gestoken.In Suriname is heel veel mogelijk. De zaak met de drugvangst bij de SLM is ook een dingetje. Een paar dagen terug maakte de directeur van de SLM het volgende bekend. Hij beweerde dat de vorige directie ruim 22 miljoen US dollar van de pensioenfonds van SLM is opgesoept. Een paar dagen na dit bericht werd een grote vondst in het SLM toestel gedaan.Ik weet het niet. Het lijkt op een puzzel die verkeerd is uitgepakt.


    Maak melding
  3. Zo verbranden maakt het volk ziek.want de rook vd cke en rubberbanden word in geadement.wat een haast ,zeker sporen vernietigen van vrienden. EN WEETJE IK DACHT ALTIJD DAT IN NICKErIE MEN GEEN COKE DINGEN DEED WANT DAAR WERKEN ZE HEEEEL HarD .


    Maak melding
  4. Ik hoop dat bewijsmaterialen, veilig gesteld zijn. Die kan voor verdere onderzoek nuttig zijn.

    Suriname heeft op 25 november 1975 genoeg middelen gehad om projecten te faciliteren.

    Is nooit een verbrandingsoven, gekomen.
    Al het geld is in rook opgegaan.
    Of in zakken van mensen die steeds minder hebben.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES