zondag, april 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Tweede 'nieuwe' SLM Boeing 737 vanuit Arizona aangekomen

VIDEO: Tweede ‘nieuwe’ SLM Boeing 737 vanuit Arizona aangekomen

-

Does Travel - naar Suriname

Vanuit de Verenigde Staten is afgelopen nacht lokale tijd rond 02.20u de tweede Boeing 737-800 van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) op de internationale JAP luchthaven in Suriname geland.

Het gaat om het toestel met registratie PZ-TCX dat acht uur vanuit Arizona gevlogen heeft om vervolgens op Zanderij te landen. Op de luchthaven waren diverse hoogwaardigheidsbekleders aanwezig, waaronder de vicepresident, de minister van TCT en de directeur van de SLM.

Het is het derde toestel dat de SLM dit jaar aan haar bescheiden vloot heeft toegevoegd. Eerder was er al een toestel voor de Mid-Atlantische route geleased, voor de vluchten naar onder andere Nederland.

Het ‘nieuwe’ toestel dat vannacht aankwam is het tweede toestel voor de regionale route. In juli werd hiervoor de lease overeenkomst getekend. Begin dit jaar werd het eerste 737 toestel, de ‘Sabaku’, in gebruik genomen.

De maatschappij beschikt nu over twee vliegtuigen voor de regionale operatie en heeft dus meer flexibiliteit om vluchten uit te voeren, aldus een woordvoerder van het bedrijf in onderstaande live video:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Mooi ,heel mooi maar over een paar maanden gaan ze weer aan de ketting gelegd..De kosten zijn niet betaald …de familie Brunswijk worden nu rijker ….


    Maak melding
  2. SLM is een beerput. Is verliesgevend en is alleen goed voor snoepreisjes van de regering en familie en vrienden. Het IMF geld is hiermee uitgegeven.De gezondheidszorg was een betere investering geweest. Het volk betaald de rekening.


    Maak melding
  3. Een oplossing voor korte en middellange termijn, wellicht langere termijn voor de SLM zou zijn is een samenwerking met de Guyanese aan gaat. Twee kleine landen, buurlanden, hebben een kleine bevolking, hebben hun eigen vliegroute die elkaar kunnen aanvullen, elkaar versterken en zo het voor toeristen gemakkelijk maken, cq van SLM naar Aruba, MIAMI, Nederland vliegt, naar Brazilië en terug, Guyana naar NY, Canada vliegt, en terug.

    De toeristen, reizigers, Guyanezen van Guyana naar Suriname ook komen en de SLM, oa Nederland, EU brengt en terug en van daar terug naar Guyana en terug naar NY, Canada, enz.

    Surinamers, toeristen, reizigers naar Guyana brengt en deze naar Guyana en de bestemmingen van Guyana Airways.

    Deze optie van samenwerken op korte op middellange termijn om stand te houden, kosten dekkend te werken, winstgevend te zijn, overleven.

    Als Suriname na 2028 meer valuta heeft kunnen ze nagaan of de samtenwerking gehandhaafd blijft of als de wegen zich weer moeten scheiden en op langere termijn haar eigen weg opgaat

    Samenwerkaiing van de SLM met de Guyanese Airways moet serieus worden nagegaan.

    De KLM en Air France werken ook nou samen. Wel zijn er zaken waar de Air France de KLM wel als een loopjongen wil behandelen. Daar moet goed voor worden uitgekeken dat dat niet gebeurt.


    Maak melding
  4. De opzet van de kleuren op de body vh SLM-toestel vind ik niet mooi. De outlook heeft niet een WOW! effect, wat een uitstraling op mij, eerder heel armzalig, zwak.


    Maak melding
  5. Komt het uit de woestijn van Arizona??
    Daar is toch een vliegtuigen kerkhof??

    Als dat het geval is, dan weten we wel, hoe lang dit vliegtuig gaat leven.
    En die weer naar het kerkhof zal worden gevlogen.


    Maak melding
  6. Mooi, maar een eigen vliegtuig voor Suriname te duur vooral onderhoud erg duur. Air Pullman tour van Wamos Spanje verhuurt veel vliegtuigen te duur voor Suriname eigen vliegtuig leasen beter. Altijd schijterij en gedoe over SLM maar tickets prijzen gaan steeds omhoog mede door de milieu terroristen hun maken de wereld bang met natuurrampen en kanker en andere ziektes maar verzieken de hele planeet milieu terroristen. Altijd schijterij op de buis. 🌎😰


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES