maandag, mei 6, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinam Airways ondertekent lease voor tweede B737-800

Surinam Airways ondertekent lease voor tweede B737-800

-

Does Travel - naar Suriname

In het kader van het verder herstel van de Surinaamse luchtvaartmaatschappij Surinam Airways, vond deze week de ondertekening plaats van de lease agreement voor de tweede B737-800 met een van werelds grootste vliegtuig lease bedrijven, AerCap.

Met de ondertekening van deze lease agreement zal Surinam Airways twee B737-800 vliegtuigen in eigen beheer hebben, die beide ingezet zullen worden op de regionale route.

Het tweede B737- 800 vliegtuig, welk medio augustus 2023 in Suriname wordt verwacht, zal kort na aankomst commercieel worden ingezet. Hiermee wordt de operationele flexibiliteit verhoogd en tevens de basis gelegd voor beheerste groei.

“Surinam Airways blijft met vereende krachten doorwerken aan het realiseren van de beoogde bedrijfsdoelen en het verbetering van de dienstverlening”, liet het bedrijf uit Suriname weten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. max 186 passagiers dus max omzet van gemiddeld US$ 186.000 max exclusief vrachtopbrengsten. Vliegbereik 4,200 km dus deze zal dus niet de vliegroute AMSTERDAM – PARAMARIBO onderhouden is dus bedoeld voor het Caraïbisch gebied
    Ben benieuwd wat netto rendement zal zijn dus na aftrek van onderhoudskosten.


    gemodereerd
  2. En men is al bezig met de noodzakelijke procedures voordat de machine wordt vrijgegeven door Casas? Anders krijgen we straks hetzelfde gedoe dat de machine pas maanden na aankomst in Su kan/mag worden ingezet. Op moet deze ook eerst een a- of c-check ondergaan?


    gemodereerd
  3. lease bedrijf AerCap , u gaat in zee met een wanbetaler de slm , u durft , zeker zal de regering aan u voor twee maanden leasegeld betaald hebben , geld van het volk die het al zo moeilijk heeft , en voor u telt het Surinaamse volk niet ook als ze verhongeren , maar harde US Dollars dat is het , weet u niet dat de slm meer dan 100 miljoen UD Dollars schuld heeft en de schuld maandelijks oploopt omdat ze geen winst draaien met hun vluchten , als wij verhongeren kan de schuld bij u neergelegd worden


    gemodereerd
  4. vanaf 1 april 2024 kan de slm niet meer na holland vliegen , schiphol moet dan 40.000 vluchten schrappen , en de slm zal niet meer welkom zijn , de KLM zal ook niet meer naar Suriname vliegen maar meer in Europa Azië en de VS vliegen , SCHIPHOL zal zich bezig houden met vluchten van vliegmaatschappijen die betrouwbaar zijn , de slm zal de boot moeten nemen


    gemodereerd
  5. @WAT
    Ik hoop dat het waar is wat je zegt want dat is goed nieuws voor SLM.
    KLM heeft monopolie positie mbt vliegrechten van heel Eu naar Suriname. Waarok denk ke dat er geen andere luchtvaartmaatschappijen binnen de EU naar Su vliegen. Nederlanders vliegen steeds vaker via België of Duitsland naar hun vakantiebestemming dan via overvolle Schiphol. Nu vliegt SLM niet jaar België of Duitsland. Straks kan dat veranderen.Goed nieuws voor Suriname en voor de Nederlandse Surinamers.
    Ik vloog week geleden via Brussel naar New York. Retour ticket 175 euro p.p. Via Schiphol zelfde vlucht en zelfde vliegtuig (want deze vliegtuig vertrekt van Schiphol via tussenstop Brussel) is 480 p.p.
    Tickets naar Su vanaf Schiphol kosten 2000 duizend euro.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES