zaterdag, april 27, 2024
HomeNieuws uit NederlandNieuwe SLM Airbus 'Pride of Suriname' onderweg naar Zanderij

Nieuwe SLM Airbus ‘Pride of Suriname’ onderweg naar Zanderij

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij Surinam Airways voert vandaag haar eerste commerciële vlucht vanaf Amsterdam uit met de ‘nieuwe’ Airbus A340-300, genaamd Pride of Suriname.

Het toestel vertrok vanmorgen om 10.57u lokale tijd vanaf Schiphol. Naar verwachting zal het vliegtuig bijna negen uren later, rond 14.50u lokale tijd landen op de internationale luchthaven van Suriname. Daar zal de kist zoals gebruikelijk welkom geheten worden na de landing.

De nieuwe Airbus is geleased bij leasemaatschappij V2 aviation uit Dubai. Het Sloveense bedrijf Skubin Design heeft de Airbus in februari van huisstijl voorzien middels een bestickering.

Het toestel was afgelopen dagen in Brussel voor een zogeheten A-check en kwam gisteren op Schiphol aan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Dit is aan het zere been van KLMers (lees anti SLMers), Surineds 😜😌
    Mooi mang, kan alleen maar beter.


    gemodereerd
  2. Heb niks tegen de SLM,maar ze moeten wel met scherpe prijzen komen wil ik met hun vliegen.Er gebeuren teveel vreemde dingen.laten ze eerst maar 1jaar lang op tijd vliegen zonder gezeur dan praten we verder.Hoop dat ook Tui weer een route neemt.Beter voor de ticket prijzen.


    gemodereerd
  3. de luchtverkeersleiders slapen of heeft de president ze met trommelgeroffel uit de slaap gehaald en dat ze gedwongen worden om te werken , want die failliete slm moet landen , dit is moderne slavernij he president
    heeft u toegestaan dat ze als de KLM landen moet ze gaan slapen

    ach pony zo doorzichtig van jou , jij durft ga niet te vliegen met de slm je schijt alle kleuren van de regenboog


    gemodereerd
  4. Waarom heeft het de kleuren van de Belgische vlag?
    Ik hoop dat ze een astroloog geraadpleegd hebben en de eerste echte vlucht op een gunstige datum zijn begonnen.
    In ieder geval, good luck, want hoe meer keus de reiziger heeft, des te beter voor hem.


    gemodereerd
  5. Ik ben zeer benieuwd hoe lang dit allemaal stand houdt. Voor Dubai hoop ik dat ze hun geld VOORAF krijgen. Ik vlieg niet met Sur.Aiways. Nóóit gedaan, trouwens. Er is altijd iets.
    Zelf de stewards zijn Onvriendelijk, heb ik me laten vertellen. Bah.


    gemodereerd
  6. Nu zal his royal majesty en zijn staf zeker niet meer met de klm vliegen. Met dit vliegtuig is het vertrouwen in eigen kunnen terug.


    gemodereerd
  7. Verschrikkelijk lelijk eend tussen al die mooie vliegtuigen. De oude SLM A340 een prachtig. Die blauwe kleur op de motoren is afschuwelijk. Lijken wel redbull blikken. Heel de kleur is gewoon letterlijk een tjampa ding. Dit zegt wat over de “smaak” van de president. Je zet Su echt voor schut met dit lelijk ding !!!


    gemodereerd
  8. filia , wel met geld dat gestolen is van het volk en het volk steeds meer moet afdragen aan die hoge pieten hier , opdonderen met deze regering , opdonderen met de slm , bouterse stal ook alles van het volk om familie en friends te behagen , nou deze chantokhi doet het zelfde , dit soort lui hebben geen hart voor het gewone volk


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES