donderdag, maart 28, 2024
HomeNieuws uit Suriname'Nieuwe' SLM Airbus naar Brussel voor kleine technische onderhoudsinspectie

‘Nieuwe’ SLM Airbus naar Brussel voor kleine technische onderhoudsinspectie

-

Does Travel

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij Surinam Airways heeft laten weten dat haar ‘nieuwe’ Airbus A340-300 (PZ-TCW) vanmorgen vanuit Suriname naar België is vertrokken voor een zogeheten A-check in Brussel.

De A-check is een reguliere maintenance check, een kleine technische onderhoudsinspectie, die zal worden uitgevoerd door het gerenommeerde bedrijf Sabena Aerospace Engineering. Dit bedrijf zal de reguliere onderhoudsinspecties voor Surinam Airways in Amsterdam uitvoeren.

Deze A-check die donderdag aanstaande van start gaat, duurt twee dagen en zal op zaterdag 10 juni 2023 zijn afgerond. Hierna zal in afwachting ter afronding van het EASA TCO approval proces welke vooralsnog vlot verloopt, de A340 in Amsterdam worden gepositioneerd.

Na ontvangst van deze approval zal het vliegtuig commercieel worden ingezet.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

8 REACTIES
  1. Ik hoop echt dat deze vliegtuig nu eindelijk commercieel gaat vliegen. Er is een hoop brombari gemaakt door de directie van de SLM en de president en de vliegtuig is nog niet eens operationeel. Wie draait voor al die kosten van stilstaand en de SLM is al failliet. Dit is heel slecht beleid. De hele directie gelijk naar huis sturen, totaal ongeschikt.


    gemodereerd
  2. ligt brussel naast schiphol amsterdam , volgens tekst hier boven ;;; De A-check is een reguliere maintenance check, een kleine technische onderhoudsinspectie, die zal worden uitgevoerd door het gerenommeerde bedrijf Sabena Aerospace Engineering. Dit bedrijf zal de reguliere onderhoudsinspecties voor Surinam Airways in Amsterdam uitvoeren.

    Deze A-check die donderdag aanstaande van start gaat, duurt twee dagen en zal op zaterdag 10 juni 2023 zijn afgerond. Hierna zal in afwachting ter afronding van het EASA TCO approval proces welke vooralsnog vlot verloopt, de A340 in Amsterdam worden gepositioneerd.
    zo als je leest komt het bedrijf uit brussel naar amsterdam om de inspectie te doen

    zal dit het eindpunt zijn van de slm airbus A340-300


    gemodereerd
  3. wuahahaha. wat een joke. nog nooit heeft 1 suri zijn reet of haar bille in dit vliegtuig gezet en nu al onderhoud of reparatie. wat een geld verslindende bodemloze put deze slm.


    gemodereerd
  4. Het artikel zegt niks over het feit dat het toestel al maanden aan de grond staat omdat het nog niet gecertificeerd is. De transparantie is ver te zoeken. Al die tijd wordt er wel betaald terwijl het toestel 0 vlieguren heeft.


    gemodereerd
  5. Deze A-Check kon niet in Brazilië uitgevoerd worden?
    Ik vind het wel vreemd dat Brazilië niet de route van Suriname naar Nederland overneemt. Hetzij rechtstreeks, hetzij via Brazilië. Zou hun ook nog wat toeristen kunnen opleveren.


    gemodereerd
  6. SLM huurt alléén teringzooi, laat KLM weer de dienst tussen Su en NL
    onderhouden. S.L.M Surinaamse Luchtvaart Missére!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  7. is die kist alleen met het cockpit bemanning vertrokken , of toch nog stiekem met een beetje vracht en familie en friends


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES