dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Nieuw' SLM-vliegtuig op route Amsterdam - Paramaribo voorzien van huisstijl

‘Nieuw’ SLM-vliegtuig op route Amsterdam – Paramaribo voorzien van huisstijl

-

Does Travel - naar Suriname

Het Sloveense bedrijf Skubin Design heeft deze week foto’s van het ‘nieuwe’ vliegtuig van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) online geplaatst. Skubin Design heeft de geleasde Airbus A340-300 van de SLM huisstijl voorzien.

De bestickering gebeurde in opdracht van de leasemaatschappij V2 aviation uit Dubai.

Nog nooit had het bedrijf zo een groot vliegtuig aangepakt. Het kostte vier dagen om de huisstijl van Surinam Airways op de Airbus A340 te lijmen. Het werk is uitgevoerd door vier medewerkers van Skubin Design bij MRO Joramco in Amman, Jordaniƫ.

Het toestel zal naar verwachting vanaf mei ingezet worden op de route Amsterdam – Paramaribo.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Is het nu Suriname Airways of Surinam Airways?

  In welke taal is de vertaling van Suriname, Surinam?

  SLM weet het met haar bestuur en beleid wel bruin te bakken, maar met haar eigen taal of naam, vertaling van Surinam weten ze het internationaal wel bruiner te bakken.


  gemodereerd
 2. Ik vind dat blauw helemaal niet passen bij de andere kleuren. Is daar een verklaring voor? Het vliegtuig is nu te druk aan kleuren, dus lelijk vind ik.
  We hebben nergens blauw in onze nationale kleuren, niet in de vlag, het wapen. Vreemd?


  gemodereerd
 3. huisstijl van buiten , nou dan zal het binnen wel sober zijn , en mensen de ticket prijzen zullen flink omhoog gaan , want er moet vanaf mei dubbele winsten gemaakt worden om het personeel te betalen , want die gaan na drie jaar weer eens aan de slag , en willen meer dan een stuiver hebben , zeker een kwartje , nou chan en die minister van transport , pot er maar weer meer geld van het volk erin , anders gaan die luiwammesen na een vlucht alweer staken ,
  echt de slm moet verdwijnen , wij burgers lijden honger en chan u geeft de slm-ers dagelijks een 3 gangen menu


  gemodereerd
 4. suriname od surinam airways, voor mij maakt her niet uit. al zouden ze letterlijk mij een gratis ticket aanbieden. nooit meer en over mijn lijk. los van het feit dat ze alleen maar 2e hands of 3e hands gebruiken. motor in de fik, efc etc. je zal er maar in zitten en wat is gebeurd, uiteindelijk de laatste met veel tam ram en brandweerstralen feestelijk bnnengehaald, maar voor reparatie noodzakelijk naar Duitsland en nooit meer ingezet. en toen maar rechtstreeks naar het kerkhof gevlogen in de Verenigde Staten..einde bestemming. klm mag wel duurder zijn, maar dan vlieg je wel veilig. laat mijn leven voor een paar euro echt niet in de waagschaal stellen. weet ook niet waarom het voor slm een must is om op schiohol speciaal te vliegen. oh, en wist je dat slm maar in totaal nu 1 vliegtuig heeft? 1 voor het caraibisch gebied. wat een vloot. amboi.


  gemodereerd
 5. Waarom pas in mei?? April is paasvakantie??
  Ik weet ook niet of er nog toeristen komen met deze onveilige Suriname. Er is trouwens geen moer te doen.
  Binnenlandse trips zijn belachelijk duur.
  In Su wilt iedereen binnen 1 jaar of korter miljonair worden


  gemodereerd
 6. @ Passant ben je altijd de leukste thuis of heb je nooit gevlogen? ?? Het is toch altijd Surinam Airways geweest. En aan @Touwtje zou ik zeggen wees niet zo negatief ,de mensen zijn hard bezig om de SLM weer aantrekkelijk en geloofwaardig te maken dus ze verdienen een kans en als het je niet bevalt dan pak je toch lekker de KLM om later te klagen dat ze dure tickets hebben en jullie uitbuiten.


  gemodereerd
 7. @Passant
  Het is beide engels,
  of had je liever ‘Surinaamse Luchtwegen’ als naam gehad?

  Wat een rommel schrijf jij op zeg!


  gemodereerd
 8. Waarom een A340 i.p.v. een A330. SU gaat door hun neus betalen voor fuel. 4 motterige vliegtuigen zijn niet nodig hiervooršŸ˜–


  gemodereerd
 9. Ik vraag me af of SU in deze economische situarie nog een eigen luchtvaartmaatschappij moet hebben. Of is het alleen bedoeld om het geld (in valuta) door te kunnen sluizen ?


  gemodereerd
 10. Engels? Geen London/UK Engels of USA Engels. Het zal een dialect Engels zijn een soort taki taki / neger Engels, steenkool Engels. Wilde Kust engels zeker.

  Het is een naam die Surinamers gemaakt hebben en van uit gaan dat het Engels is, zo geschreven moet worden en uit gesproken moet worden.

  William Shakespeare
  In what’s in a name? In Romeo en Julia verwees hij naar het idee dat namen zelf een conventie zijn om dingen of mensen te onderscheiden, maar zelf geen enkele waarde of betekenis hebben.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES