vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOuders Sumanta noemen Manodj B. een duivel na verklaring over zelfverdediging

Ouders Sumanta noemen Manodj B. een duivel na verklaring over zelfverdediging

-

Does Travel - naar Suriname

Manodj B., de moordenaar van Sumanta Bansi, stond maandag 30 januari 2023 terecht tijdens een pro forma zitting voor het gerechtshof van Amsterdam. Hij heeft daarbij toegegeven dat hij de jonge, zwangere vrouw heeft vermoord, maar dat hij handelde uit zelfverdediging.

B. verklaarde dat ze ruzie hadden omdat Sumanta geld zou hebben gestolen en dat Sumanta daarbij een mes pakte, waarna hij het afpakte. In zijn verklaring staat dat hij haar in een reflex heeft gestoken en haar dezelfde nacht heeft begraven. En tevens dat hij alleen heeft gehandeld.

De ouders van Sumanta, die zijn verklaring live konden volgen in Suriname, geloven er niets van. “We geloven totaal niet wat Manodj heeft verklaard. Het zijn leugens, leugens en leugens. Al bijna vijf jaar lang. Dat hij onze dochter nu beschuldigt van een aanval met een mes en diefstal, is verschrikkelijk om te horen. Hij is een duivel en hij heeft het ongeboren kindje de dood mee ingetrokken“, aldus de ouders tegen De Telegraaf.

B. kreeg in juli 2022 vijftien jaar cel bij de rechtbank van Alkmaar. Ondanks zijn ontkenning, was de rechtbank ervan overtuigd dat B. verantwoordelijk was voor de verdwijning en de moord. Zowel B. als het OM gingen tegen dat vonnis in beroep. Vlak na de veroordeling bekende hij.

Hij wil het hoger beroep doorzetten, omdat hij zegt zichzelf te hebben verdedigd en geen intentie had haar te doden. Volgens het Openbaar Ministerie is er sprake van voorbedachte rade.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Ouders Sumanta noemen Manodj B. een duivel na verklaring over zelfverdediging.

  De veroordeelde MOORDENAAR Manodj B. blijft maar liegen over zelfverdediging.
  Ook zijn vader en de rest van de familieleden zijn betrokken in deze.

  De vader van de MOORDENAAR en de rest van deze familie hebben altijd geweten wat er precies gebeurt is geweest.
  Maar ze Zwijgen als het graf.


  gemodereerd
 2. Al zou het waar zijn dat Samantha en haar ongeboren baby hem aanvielen met een mes, dan nog heeft hij het recht daar iets van te mogen zeggen verloren, omdat hij vijf jaar lang gelogen heeft niet te weten wat er met hen gebeurd is en zogenaamd niet wist waar ze begraven laten.


  gemodereerd
 3. VUILE GORE KAOLO LEUGENAAR!
  Wanneer komen er eindelijk gepaste straffen om de wereld van dit soort saka saka monsters te bevrijden?
  Deze vent verdient een wrede dood.
  Bereid je maar voor op Karma die spoedig zal toeslaan.


  gemodereerd
 4. Ik hoop dat een dwaze medegevange medelijden heeft met Samantha en het ongeboren kind en manodj keer op keer doodsteekt in de gevangenis en dat KARMA zijn werk doet.


  gemodereerd
 5. Deze man moet, zoals in de USA, ..x levenslang krijgen zonder kans op vrijlating. Hij is een schaamteloze, gewetenloze moordenaar. OUDERS, aan jullie de taak om met jullie nageslacht te praten. Zwangerschap is van 2 personen. Met alle respect voor de overledene, zij heeft het op zich afgeroepen. Ze had al een voorgeschiedenis en toch doorgaan met deze klojo, onder het oog van zijn vrouw.


  gemodereerd
 6. Laat hij in hoger beroep gaan. Ik hoop dat hij nog 15 jaar erbij krijgt, voor de 2 kinderen (foetussen) die door zijn te doen niet geboren zijn.
  Dat zo’n intelligent meisje zich heeft laten inpalmen door zo’n f@#@# loser!.

  Hij denkt dat de rechter hem gaat geloven.
  Nu kan hij van alles roepen, ze is er toch niet meer.


  gemodereerd
 7. Deze man mag nooit meer vrij kunnen komen. Jaren verzwijgt hij dit voor de familie en dan geeft hij ze nog een dolksteek na, door te beweren dat het zelfverdediging was. Hij is nog smeriger dan hondenstront.


  gemodereerd
 8. Deze M. Bander hoort allang, onder de grond te rotten man.
  Maar eerst zijn ”Bek” met een moker bewerken, en daarna
  in de fik steken!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 9. mensen deze duivel m.b. is gewoon een vies ventje en zijn familie ook , die familie van m.b. moeten ze een goed uitpluizen , nou reken erop dat dan vele foute zaken naar boven komen , gewoon een criminele familie , ook allemaal duivels en oppakken , maar daar in Nederland zijn de straffen laag als het slachtoffer een gewoon iemand is , zijn het bekenden van de politiek of showwereld dan krijgen de daders levenslang


  gemodereerd
 10. Ik erger mij dood aan die vele laffe, gestoorde Suries die steeds met de meest onzinnige verhalen komen om de verantwoordelijkheid bij anderen te leggen. Meestal de meest domme en ongeloofwaardige verhalen waarvoor geen enkel bewijs geleverd wordt.
  Een totaal gebrek aan realiteitszin en verantwoordelijkheidsbesef. WALGELIJK!


  gemodereerd
 11. Hondoestanen kunnen goed rekenen. Als hij en zijn vader gaan zitten is de totale straf veel zwaarder. Deze kaolo saka saka heeft daarom besloten 1 jaar extra te gaan zitten voor zijn vader. Zijn vader zal intussen thuis voor zijn vrouw zorgen


  gemodereerd
 12. Hoop dat zijn leven elke dag zuur wordt gemaak door mede gevangenen.
  En het feit dat hij gelijk toegeeft alleen gehandeld te hebben, is puur om zijn familie niet te snitchen. Kortom hier zit nog een staartje aan.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES