Twee broers aangehouden na inval bij drugslocatie te Meerzorg

3
Twee personen aangehouden na inval bij drugslocatie te Meerzorg
Foto via Korps Politie Suriname

Bij een actie van de Surinaamse politie, op een bekende drugslocatie aan de Redjoweg te Meerzorg, zijn maandag cocaïne, marihuana geld en telefoontoestellen in beslag genomen.

Daarbij zijn ook twee drugsverdachten aangehouden, meldt de woordvoerder van het Korps Politie Suriname Milton Bisschop. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om twee broers.

“De commissaris van Politie Melvin Pinas is thans met zijn team bezig schoon schip te maken in het oosten”, aldus Bisschop.

Hij geeft verder aan dat de verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor de voorgeleiding.

De zaak is overgedragen aan de recherche Oost. De drugs en het geld (hieronder te zien) zijn in beslag genomen:


3 REACTIES

  1. Ach niet alleen Meerzorg, ook Tamanredjo 2 tegen over een bekende rijschool daar wordt er drugs verkocht. een koppel en hun 5 kinderen verkopen daar drugs als de ouders niet thuis zijn, zijn het de kinderen die dat doen (15 jaar-2 jaar).
    gemodereerd

  2. Meerzorg ligt in Commewijne veel groen natuur mij hele familie vandaar mooie plek, maar daar gebeuren ook niet te verdragen dingen vroeger ook, geweld en moord nu ook drugs zaken etc. Mooie meerzorg hoop niet alleen in fantasie.
    gemodereerd

  3. dus broertje , jij weet er meer van , ben jij een van die kinderen en daar is veel oranje he , nou dan ben je niet ons broertje
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.