Ouders Sumanta in Nederland voor afscheidsdienst, nemen haar mee terug naar Suriname

9
Ouders Sumanta in Nederland voor afscheidsdienst
Beeld (c) Hart van Nederland

Op de plek waar de stoffelijke resten van Sumanta Bansi op 13 september werden aangetroffen, vond op zaterdagochtend 24 september een emotionele bijeenkomst plaats. De ouders van Sumanta waren gisterochtend vroeg vanuit Suriname aangekomen op Schiphol.

Ze gingen meteen door naar het industrieterrein in Hoorn, waar ze werden verwelkomd door burgemeester voor een kleine, privé bijeenkomst speciaal voor de bestaanden. Precies op de plek waar Sumanta werd gevonden (foto).

In de middag gingen de ouders Marlon en Sharmila door naar Den Haag. Een klein gezelschap van familieleden en dierbaren nam in Rouwcentrum Loosduinen met een Hindoestaanse dienst afscheid van Sumanta.

De ouders gaan maandag meteen weer terug naar Suriname en nemen de stoffelijke resten van hun dochter me. In Suriname zal Sumanta later volgens de Hindoestaanse tradities worden gecremeerd.

De komst van de ouders en het meenemen van Sumanta is mogelijk dankzij een doneeractie die vorige week werd opgezet en waarbij 15.000 euro werd opgehaald.

Bekijk ook de reportage van Hart van Nederland.

9 REACTIES

 1. En nu nog die 2 honden Vader en Zoon levend in de
  Crematorium stoppen, einde oefening. Geen gevangenis
  het kost de Nederlandse burgers, maar geld.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Ik ken de mensen niet maar volg dit vanaf het begin. Gewoon vreselijk.
  Sterkte aan de familie, nu kunnen ze een hoofdstuk afsluiten en rouwen om hun kind en ongeboren kleinkind
  gemodereerd

 3. Het is heel erg wat die Rioolratten hebben uitgehaald!! Inderdaad wat Jacko zei!! levend in de oven duwen zonder pardon. Wat de ouders nu meemaken, kunnen zij alleen vertellen!1 Het is niet te verteren!! te triest voor woorden!! Moge zij in vrede rusten. Je wilt niet weten wat zij heeft meegemaakt. Die Rat moet alles opbiechten wat hij allemaal gedaan heeft!! Eerst levend lynchen en dan in de oven pleuren!!
  Ouders ik leef met jullie mee en heel veel sterkte! God zij met u allen!!
  gemodereerd

 4. Jacko , de vader maar ook de broer van moordenaar en andere familieleden die wisten ook wat hij gedaan heeft en hem bleven beschermen , opdonderen met die familie zodat ze nooit meer hier naar Suriname kunnen komen

  gelukkig kunnen de ouders van Sumanta hier in Suriname een waardig afscheid nemen van hun dochter omdat door een doneeractie het mogelijk heeft gemaakt
  gemodereerd

 5. @Pamela, vergis je niet hoor, Ik woon in Nederland en hier gebeuren ook vreselijke dingen. Sommige Hollanders doen ook zulke dingen.
  gemodereerd

 6. Pamela 25 september 2022 Bij 15:58
  “Een Hollander zou zoiets nooit gedaan hebben.”

  Vergis je niet! Ze zijn soms nog erger. De zoveelste witte man staat nu terecht voor het misbruiken en vermoorden van een 9-jarige jongen en andere zaken die lopen i.v.m. het vermoorden van hun ex-vrouw, soms met kinderen en al. Vergis je niet!

  De meeste kinderporno komt uit Nederland en omgeving. En dan hebben het nog niet eens over de katholieke kerk!

  Tan bun
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.