vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijDoneeractie om Sumanta naar laatste rustplaats in Suriname te brengen

Doneeractie om Sumanta naar laatste rustplaats in Suriname te brengen

-

Does Travel - naar Suriname

In Nederland is deze week een doneeractie gestart om Sumanta Bansi naar haar laatste rustplaats in Suriname te brengen. Het doel van de actie is om 10.000 euro op te halen om dit mogelijk te maken.

Deze week werden de stoffelijke resten van Sumanta, na een jarenlange, intensieve zoektocht naar haar lichaam, gevonden op een bedrijventerrein in Hoorn en geïdentificeerd door het NFI.

De familie van Sumanta heeft maar één wens en dat is hun dochter thuis brengen in Suriname, waar de familie woont. Geld voor een vlucht en alles daaromheen om dit te kunnen uitvoeren is er niet en daarom wordt de hulp van de gemeenschap gevraagd om een donatie te doen.

De doneeractie om de wens van de nabestaanden uit te laten komen, is gestart door Lisa Veldhuizen, de buurvrouw van Sumanta’s tante in Nederland. Doneren kan hier.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Ik
  Zou keihard op de ballen van die kakkerlak Manodj B gaan zitten totdat hij het bedrag van 10.00 EUR uitpoept. Stel de familie en vooral de vader van de moordenaar aansprakelijk voor de moord en schade.


  gemodereerd
 2. Ik zou de familie van haar lover Manodj B laten opdraaien voor alle te maken kosten. Als hij haar niet vermoord had, hoefde hij ook geen geld uit te geven. De familie van manodj heeft geld, dus hoeft de gemeenschap niet op te draaien voor de overtocht en alles eromheen.


  gemodereerd
 3. Op zich vind ik het niet erg om te doneren, maar op welke
  rekening nummer dan ???En er wonen veel rijke Hindoe –
  staanse broeders in Nederland, naar ik zie helaas geen
  enkele reactie hunner kant! Hoe klein dan ook, ik zal mijn bijdrage doen als het gironummer bekend is. Maar ik geef liever
  om die M.B, en zijn ouwe heer te vernietigen,( Stelletje
  Kuta ké Bhatja.) Mai ké B…………RRRRRRRR

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. inderdaad laat de familie van de moordenaar M.B. de kosten betalen , M.B. vertelde tegen zijn broer ik heb haar vermoord , dus de familie wist alles , en tijdens het proces telkens zwijgen , dus deze familie spoort voor geen meter , waardeloze gasten


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES