Bij roofoverval Javaweg mishandelde medewerker ook overleden

7

De medewerker van de op 7 januari jongstleden doodgeschoten ondernemer John Vasilda, de 44-jarige Sandro Kisoenkoemar (foto), is onlangs in het ziekenhuis komen te overlijden als gevolg van de opgelopen verwondingen.

Tijdens de roofoverval bij de winkel werd de dove Sandro ernstig mishandeld door de verdachte Dean L. en in bewusteloze toestand aangetroffen. Hij liep verwondingen op in het gelaat en werd in kritieke toestand naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo afgevoerd, waar hij bijna een week later kwam te overlijden.

De zus van Sandro gaf aan de redactie te kennen dat zij via sociale media moest vernemen dat haar broertje ook slachtoffer was geworden van de roofoverval. Over het overlijden van haar broertje die inmiddels gecremeerd is, heeft de politie ook niets laten weten.

Na de roofoverval werd de verdachte Dean L., tevens buurman van de ondernemer, bij zijn woning opgespoord door de politie. Toen hij dit door had heeft hij getracht zelfmoord te plegen door zich met een jachtgeweer te schieten.

Dean L. ligt nog ter verpleging in het ziekenhuis. Over zijn motief is er nog geen duidelijkheid. Het onderzoek is in volle gang.


7 REACTIES

 1. Waarom krijgt hij medische hulp wanneer hij al iemand heeft doodgeschoten. Heeft toch geen recht meer op medische bijstand. Kost de gemeenschap alleen maar meer geld. Nu tussen de zes planken en aarde overheen!!
  gemodereerd

 2. Deze D. Leysner moeten ze met de vissen laten zwemmen.
  Het kost niks, de belastingbetalers is er mee gebaat !
  Dan hebben de vissen ook wat te eten! Ik zat vroeger met
  I.Leysner op school, die is inmiddels al overleden (heel jammer.) Was een goede meid, ze woonde aan de Lelydorp-
  weg in haar jonge jaren! (Ik ook trouwens, we waren buren
  van elkaar) 1 van haar zusje heette Tinie, en een broer Herman. Het waren heel goede buren, en beleefde mensen.
  Deze D.L. is waarschijnlijk een afstammeling van hun.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Meneer Sandro, moge u ziel in vrede rusten.
  U was doof, maar zeker niet stom.
  Een hardwerkende burger, RESPECT voor u.
  Hoop dat de dader niet makkelijk hiervan afkomt.
  Triest dat nergens werd aangehaald dat u overleden bent. Men vond het niet nodig, maar ik zie u als een WAARDIGE MAN.
  R.i.P meneer Sandro
  gemodereerd

 4. amoksi waar ben jij ,jij zegt laatst we zullen de criminelen extra hard aanpakken , verdomd u doet niets want u kent die criminelen zeker , zelfs mensen met een beperking vermoorden ze , stelletje lafbekken , en santokhi de sherf treed niet meer op , hij is druk met de slm
  gemodereerd

 5. De 44-jarige Sandro Kisoenkoemar, is onlangs in het ziekenhuis komen te overlijden als gevolg van de opgelopen verwondingen.

  Wij leven nog en kunnen hoop hebben. De hoop, die energie en kracht gaf de heer Sandro Kisoenkoemar, om hard te werken en zijn gewenste ontwikkeling voor de toekomst te kunnen realiseren. 

  Een algemene vraag en in het bijzonder voor Amoksi. “Waarom is het zo makkelijk een overval te plegen met of zonder dodelijke afloop, maar o, zo moeilijk om het te elimineren (beëindigen)?

  De geschiedenis, leert dat mensen
  elk excuus aangrijpen om een overval te plegen.

  Meneer Pique, grijp uw democratische recht om te demonstreren tegen deze onrecht!
  Normaliter luidt een gezegde hoop doet leven.

  Maar aan het begin van uw democratie, heerst er in ons mooie land over het algemeen een gevoel van hopeloosheid, uitzichtloosheid en groot wantrouwen. Niet tegenstaande de uitgebreide ondemocratische demonstraties en bedreigingen uwer zijde.
  gemodereerd

 6. Deze boeroe leysner is een junky, in de gevangenis gaat hij echt niet afkicken, let maar op.
  gemodereerd

 7. Triest maar waar onderhuids spanningen tussen bevolkingsgroepen onderling levert heel veel trieste ellende op ook in nederland maak ik mee als spanning haat en nijd ontploft als atoombom dan een persoon overleden. R.i.p. In suriname. De dader of daders moet een spuitje krijgen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.