donderdag, juni 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte moord ondernemer Vasilda aangehouden; probeerde zichzelf dood te schieten

Verdachte moord ondernemer Vasilda aangehouden; probeerde zichzelf dood te schieten

-

Does Travel - naar Suriname

In de zaak van de doodgeschoten ondernemer John Vasilda, is de 46-jarige Dean L. zondagochtend tegen half vijf aangehouden door een gemengde éénheid van de Surinaamse politie.

Dean die enkele huizen verder in de Javaweg woont, probeerde zich bij zijn aanhouding van het leven te beroven door zich met een jachtgeweer in de borststreek te schieten.

De 64-jarige Vasilda werd zaterdagavond dood aangetroffen achter bij zijn winkel. Hij liep een schotwond op aan zijn rechterborst, onder het sleutelbeen en heeft ter plaatse het leven gelaten.

De verdachte kwam in beeld nadat beelden werden geanalyseerd door de politie. Hij werd positief herkend waarna de politie naar zijn woonadres ging om hem aan te houden.

De moordverdachte ging zaterdagavond naar het adres waar de supermarkt is gevestigd. Hij begon de doofstomme arbeider eerst te mishandelen. John die in de supermarkt was, ging op het geluid af en nam een kijkje aan de achterzijde van de supermarkt.

In de deuropening werd de ondernemer gelijk neergeschoten door Dean. Na de daad pakte de moordverdachte enkele spullen uit de supermarkt en vluchtte weg.

Dean is per ontboden ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd en ligt daar onder politie bewaking ter verpleging.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Jammer dat deze kakkerlak niet zichzelf van het leven heeft weten te beroven. hardwerkende mensen wist deze terrorist wel om het keven te beroven en zwaar te mishandelen maar de zelfmoordpoging mislukte. Zo jammer!


  gemodereerd
 2. Dit is gewoon vreselijk.
  Wat gebeurt erin Su. Nu iemand vermoord, de doof stomme hft zn werk en woonplaats kwijt.
  Vreselijk gewoon.
  Dean zijn kop kan niet goed werken. Ik hoop dt hij kreupel wordt. Beste straf


  gemodereerd
 3. rot in hell Dean leysner.

  R.I.P. john Vasilda…you will be missed.
  Sterkte.aan de nabestaanden.


  gemodereerd
 4. Dean is een monster. Een werkende doofstomme man mishandelen. Hoe haalt hij het in zijn kop? Dan schiet hij ook nog de hardwerkende winkelier dood. Nee, het is maar goed dat zijn zelfmoordpoging niet is gelukt. Laat hij maar lekker wegkwijnen in de gevangenis; op handen en poten moet hij zich voortbewegen voor de rest van zijn miezerig leven.


  gemodereerd
 5. PJUL, de kakkerlak heet R. L. en de L. staat voor Leysner en niet voor Lalla Rook of Lalbahadoer, dat moet een hele opluchting voor je zijn.


  gemodereerd
 6. Jammer dat we de doodstraf niet hebben in Suriname.

  “Groetjes aan de content dieven van SR Herald.” LOL … Hahaha


  gemodereerd
 7. Deze jongen is e en zware drugs gebruiker, heeft nooit geld en wil zn buur bestelen. Gewoon doodschieten die leysner, mensen van de buurt kennen hem


  gemodereerd
 8. Dit is geen roofoverval, zal wel iets in de relationele sfeer of politiek zijn, zeg ik.

  Je bent niet verantwoordelijk voor de daden van je familie, maar in boitie Suriname schijnt het normaal te zijn mensen te besmeuren.

  Walgelijk!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES