Ondernemer doodgeschoten bij supermarkt Javaweg

11

Bij deze supermarkt aan de Javaweg in Suriname is zaterdagavond een man doodgeschoten. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om de eigenaar van supermarkt Vasilda.

Een getuige vertelt aan de redactie van Waterkant.Net dat een man een schot loste op de winkelier en daarna is weggerend. Vermoedelijk gaat het om een roofoverval.

Een arbeider die met het dodelijk getroffen slachtoffer was werd zwaar mishandeld. De verdachten zijn daarna het bos in gevlucht. De politie is op het moment van schrijven bezig het gebied uit te kammen.

Een ambulance is ingeschakeld om de gewonde man af te voeren. Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn naar de locatie gedirigeerd voor onderzoek.

Later meer.

UPDATE – De man die zaterdagavond doodgeschoten werd achter bij een winkel aan de Javaweg, is de 65-jarige ondernemer en eigenaar van de supermarkt John Vasilda. Hij was achter de winkel bij het magazijn en werd met een schotwond in de deuropening aangetroffen (foto in artikel):


11 REACTIES

 1. Hebben ze in Su geen speurhonden zo ja, laat de speur-
  honden het werk doen! Deze honden zijn efficenter dan
  een agent, binnen de kortste tijd is de dader(s) gepakt!
  En natuurlijk gelijk een kogel tussen de ogen jagen.
  Dat is de beste oplossing wat er bestaat. Omdat deze soort
  tering lijers na verhoor, en ernstige waarschuwing naar
  huis mogen mogen, dan tiert de criminaliteit welig.
  “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden”
  Bij deze soort gasten maak ik graag een wond, die nooit
  beter gaat! Een wond dat koudvuur veroorzaakt, is de beste oplossing.

  sari tori

  Jacko

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Sinds 2010 tot heden zijn moorden, drugsdelicten, roven, stelen en oplichting aan de lopende band. Er heerst een ware misdaad vloek over het gehele land. Sinds 25 februari is deze misdaad vloek gezaaid door het moorddadig militair regiem onder het mom van wi egi sani. Veel moordenaars, drugscriminelen, rovers, dieven en allerlei ander gespuis zijn voor 90% sekteleden van de Na Dedesa/ Droga/ Dongsma partij of sekteleden van de Apen Boeven en Oplichters partij, no joke. Bezoek Santo Boma dan zal men het zelfs zien. Stel een vragenlijst op met de vragen wie willen jullie als president. DDB, LON of CHAN. 50% zullen krijsen DDB, 40% zullen krijsen LON en 10% zullen krijsen, maakt ons geen bal uit, zolang we gratis te ete, te drinke, en pakkete ete krijgen, want dan eeh we hoeve niet meer te stelen.
  gemodereerd

 3. dit zijn geen mensen maar ongedierte die eigenaren van winkels vermoorden , laats ook al een chinese vrouw die werd vermoord voor haar winkel , verdomd amoksie , jij blijft slapen , en afgelopen vrijdag hadden jullie toch een bijeenkomst van de abob waar ministers van de abob geëvalueerd werden , maar toch mag jij blijven zitten , brunswijk heeft er ook geen ballen verstand van , als brunswijk ballen heeft moet hij persoonlijk dat ongedierte dood schieten , want amoksie zal nog geen vlieg meppen
  gemodereerd

 4. @JZwartmans…u heht volkomen gelijk….het OM in suriname blijkt zich niet bewust te zijn was de gevolgen zijn van criminelen naar huis sturen ket een ernstige waarschuwing….zachte heelmeester maken stinkende wonden maar blijkbaar weten ze niet wat dat betekend. Het is ook dankzij jet OM en ons rechtssysteem dan criminaliteit hoogtij viert. Het is nooit helemaal in te laten verdwijnen maar met zwaardere straffen bv minimaal 20jr tot levenslang….is het wel in te dammen. Werk aam de winkel voor de pg en haar crew
  gemodereerd

 5. What The F.ck…., wat zoek je in een bosje gooi een politiehelikopter met zoek Lampen, speurhonden, jaag hem op. Deze man is mijn achterneef. Laat de dader langzaam gaan, straf hard, oog om oog tand om tand, maar ja ik ben pro- doodstraf, zeker in een land als Suriname mag dat. Maar dat is ander verhaal.💀😭🥺😭💔💔

  Oprechte deelneming aan de Vasilda- Braaf familie die dit leed moeten dragen wetende dat de dader denkelijk nooit gepakt gaat worden wegens falend Justitieel beleid, 💔

  🕊️🕊️🙏🙏rust in vrede oom John Vasilda 🕊️🕊️❤️❤️. Liefs uw nichtje B.P
  Vasilda-Braaf uit Lelystad Flevoland Nederland
  gemodereerd

 6. Zulken wel die laffe honden zijn waarover Sampie zich zorgen om maakt. In ieder geval is dat soort niet achtergesteld in laffe moorden. Eigenlijk zou in dit land een regiem ingevoerd moeten worden waarbij dit soort mensen zonder enig proces onschadelijk gemaakt wordt.
  Wanneer biedt deze regering bescherming aan hardwerkende ondernemers bescherming?
  Wanneer gaat Hooghart en consorten de straat op om tegen de criminelen die op primaten lijken te demonstreren?
  Ook Hooghart is een lafhartig persoon. Misschien juicht hij de dood van deze hardwerkende winkelier toe want zo een racist is Ronald Hooghart wel.
  gemodereerd

 7. Nu krijg je toch steeds een ander beeld te zien dan de altijd in vrede levende vrolijke altijd vriendelijke binnenlandbewoners. Zooitje ongeregeld en wrede moordende bende.
  gemodereerd

 8. Het bos ingevlucht na de laffe moordpartij? Ik stel voor om met napalmbommen het bos te ontbossen met alle risico’s eraan verbonden. Dit is de enige manier om van kakkerlakken af te komen. Door ze te verdelgen.
  gemodereerd

 9. Jammer, RIP Vasilda, voir je winkel is het ook zo donker, geen goeie verlichting hoop dat de politie die #!@* klootzakken pakken en de rechters ze geen pardon geven, jammer dat regering en dna geen wetten maakt als de aziaten, daar vermoord je iemand, wordt je ook gedood. Hier vermoord bouta 15 eerlijke/behulpzame burgers en loopt hij 40 jaren vrij rond. Zelfs de rechters zijn bang voor hem. Hoop dat een of andere familie lid hem zal wreken en het niet zo moet laten.
  gemodereerd

 10. Waarom iemand van het leven beroven?
  Het loopt de spuigaten uit met de criminaliteit en in het byzonder het vuurwapenbezit in Suriname.Wellicht tijd om een inleveringscampagne te starten.Iedereen krijgt 4 maanden de tijd om zijn vuurwapen bij de overheid in te leveren,zonder daarvoor gestraft te worden,mits er geen misdrijf mee gepleegd is!Na die 4 maanden ,iedereen die onbevoegd een vuurwapen draagt
  ..Keihard straffen…..1 jaar dwangarbeid..minstens!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.