dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOplichters beweren dat pandit zieke vrouw kan genezen als ze sieraden geeft

Oplichters beweren dat pandit zieke vrouw kan genezen als ze sieraden geeft

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft drie personen aangehouden, die hun buurvrouw die aan epilepsie lijdt hebben opgelicht en daarbij haar gouden sieraden hebben verduisterd.

Naar zeggen van de aangeefster Amrita H. werd ze op 17 september plotseling door een vrouw met een onbekend mobiele telefoonnummer gebeld. Die vertelde haar dat zij de vrouw is van een pandit en haar willen bevrijden van haar ziekte.

Daarvoor moest ze al haar gouden sieraden die zij had gekregen tijdens haar huwelijksvoltrekking, in een plastic zak voor de poort van haar woning plaatsen. Dit omdat zij de pandit niet mocht zien, wanneer hij de sieraden zou ophalen.

Ondanks het haar bevreemde dat de onbekende vrouw haar naam kende, bekend is met haar ziekte en op de hoogte is van de situatie tussen haar en haar schoonfamilie, stemde zij op een bepaald moment toch toe meldt de politie.

Ze plaatste daarna de sieraden zoals afgesproken voor de poort en werd daarna door een vrouw gebeld die haar aangaf dat de sieraden reeds waren opgehaald en deze na rituele wasbeurten op maandag 21 september 2022 weer zou krijgen.

Dit alles hield haar bezig en de volgende dag probeerde ze telefonisch contact te krijgen met de nummers die haar hadden gebeld, wat echter niet het gewenste resultaat opleverde. Ze stelde direct haar man en familie van het gebeuren in kennis en deed op zaterdag 19 september aangifte op het politiebureau Kwatta.

Bij een ingesteld onderzoek door de afdeling digitale recherche, bleken de verdachten haar buren en overburen te zijn. Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft in samenwerking met de Recherche van Regio Midden (RRM) in de avond van donderdag 5 januari Vanita B. gehuwd S. (31) en haar man Manharkoemar S. (43) en de 37-jarige Jayanti S., die ook een aangetrouwd familielid is van de benadeelde, op hun woonadressen in het district Wanica aangehouden.

Dit drietal wordt ervan verdacht op donderdag 17 september 2022 op listige wijze de aangeefster Amrita H. te hebben opgelicht en haar gouden sieraden te hebben verduisterd. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn ze achter slot en grendel geplaatst.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Welkom in de familie.
  Ik hoop dat ze gelijk van haar migraine is genezen.
  Geen Pandit maar een bandiet.


  gemodereerd
 2. Hoe dom kan een mens zijn? Het zijn Surinamers als deze mevrouw die stemmen op criminelen die beloven van Suriname binnen de kortste keren een tweede Dubai te maken.


  gemodereerd
 3. Dus de surinaamse versie van de daltons. Iedereen in de familie doet mee buurvrouw heeft zich wel te gemakkelijk laten pakken maar tja ze wilde natuurlijk bevrijdt worden van de epilepsie. En was wanhopig op zoek naar genezing iets waarvan haar aangetrouwde familie flink misbruik van heeft gemaakt.


  gemodereerd
 4. Misbruik maken van andermans leed.Wel geeft hen een flinke koti go.Dan verder verhoren en berechten.


  gemodereerd
 5. Triest dat zulke buren en families bestaan een zieke vrouw oplichten. Veel pandits zijn ook niet zuiver hoor. Bij overlijden van dierbare moet je veel rituelen uitvoeren na 10 dagen 6 maanden en 1 jaar anders gaan vreemde spoken dingen gebeuren pandits praatjes bizar gewoon. Mij dierbaren overledenen beschermen mij zo wie zo ik ben niet bang voor overleden geesten. Mensen zien het niet maar overleden geesten altijd aanwezig bij mensen die leven. Nice day.


  gemodereerd
 6. Smerige tering ratten zijn het!

  Ga toch werken voor je geld, er is werk genoeg als je maar wilt.
  Geen baantjes van €100 per uur, maar gewoon normaal werk vind je overal wel.

  Luie, smerige klootzakken.


  gemodereerd
 7. Daar horen ze thuis: achter slot en grendel. OM, als we deze misdaden willen tegengaan, dan is het enige juiste zware straffen uitdelen.


  gemodereerd
 8. Iam , klopt dat zijn de paarsen , ratten bij uitstek maar werken , ho maar , stelen en moorden dat is hun motto


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES