zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie78-jarige vrouw met veel valuta in auto bewust aangereden door rovers

78-jarige vrouw met veel valuta in auto bewust aangereden door rovers

-

Does Travel - naar Suriname

Een 78-jarige automobiliste in Suriname is donderdag op klaarlichte dag het slachtoffer geworden van brutale rovers, die haar bewust aanreden om vervolgens een tas met 26.700 USD en 12.000 euro buit te maken.

Het slachtoffer was naar de bank geweest om het geld uit de kluis te halen en zou vervolgens een perceel gaan kopen. Onderweg werd ze aan de Abraham Samsonstraat plotseling aangereden door een auto.

De seniore burger stapte uit om de schade aan haar auto te bekijken. Op dat moment maakte een man met rasta haardracht een portier van haar auto open. Hij pakte de tas met geld en rende richting de Kernkampweg.

De politie van Munder werd hierover gewaarschuwd en ging ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. Zowel het merk van de auto als het bijbehorend kentekennummer zijn bekend bij de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
BODO Party

15 REACTIES
 1. Erg dom van die vrouw, om met zoveel geld alleen te rijden in de auto en vooral op haar leeftijd. Ook het feit dat ze is uitgestapt om te kijken. Als je zoveel geld bij je hebt moet je alert zijn op calamiteiten.
  Ik neem aan dat de betaling op het kantoor van een notaris geschiedt? Inside job medewerker van de notaris of van de bank. Wie was op de hoogte van deze transactie?


  gemodereerd
 2. 78 jaar dan ga je een perceel kopen?? Waarvoor?? Bouwen??
  Dit is een tip die komt van iemand van de bank, of van degene van ht perceel. Waarom niet gelijk via een notaris??? Of kentekenplaat niet vals is moet nog bekeken worden.


  gemodereerd
 3. @ Koyla

  Dat heb je allemaal goed gezien en geformuleerd, en nu de dader(s) nog. Deze soort gespuis zijn erger dan K#nker gezwellen. Indien gepakt aan beide jat grage armen achter
  een auto vast binden en een paar kilometers slepen. En
  wel met een snelheid van 80 km p/h door de binnenstad.
  De ringweg lijkt me een geschikte locatie voor deze werk-
  schuwe)( M..angs!)

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd
 4. Die zogenaamde bewakers zijn ook niet te vertrouwen. In deze crisis tijd kan je zelfs van je eigen schaduw beroofd worden…
  Je kan gewoon niemand meer vertrouwen.


  gemodereerd
 5. @Kayla, en jij bent erg slim. Een misplaatste opmerking. Het is momenteel schering en inslag met de rovers in Suriname. Hebben een goed voorbeeld die zij volgen ons vieze president


  gemodereerd
 6. Welk bejaard mevr met zoveel geld op de weg z.g. om een djari tekopen. Dit moet toch giraal geschieden.


  gemodereerd
 7. Dit verhaal heeft veel van stommiteit hebzucht en amateurisme. Gezien de leeftijd van deze vrouw en het feit dat ze kon weten dat in geval van nood haar inbreng miniem zou zijn lijkt dit vreemd. Vreemd dat niemand van de bank het initiatief heeft genomen om een oude vrouw met zoveel geld op zak de straat op stuurt zonder maatregelen. Er kan een nieuwe dienst ven de bank hierdoor ontstaan. Zulke bedragen kunnen in de toekomst door de bank tegen betaling met beveiliging thuis worden aangeleverd.


  gemodereerd
 8. Hier worden nog zoveel zaken gedaan ,”onder de tafel” omdat niemand te vertrouwen is.
  Te triest voor woorden
  Die mevrouw die wilde waarschijnlijk grond kopen voor haar kleinkinderen…


  gemodereerd
 9. Mij is vertelt dat er geen geld is in Suriname!
  Maar goed ik kan me vergissen, of niet goed begrepen.


  gemodereerd
 10. inderdaad dom van die vrouw , zeker hebben bankmedewerkers van die bank ermee te maken , en ze geven die vrouw gewoon 26.000 USD en 12.000 Euro mee , zijn er geen regels bij de bank dat je niet zo maar zoveel valuta kan krijgen , echt die bankmedewerkers moeten ze eens goed aan de tand voelen , mensen het stinkt van alle kanten


  gemodereerd
 11. roy giraal in Suriname , nou dan ben jij je geld meteen kwijt , bij jou in Nederland gaat toch alles giraal of niet


  gemodereerd
 12. debby , wat gaat jou dat aan , deze vrouw wilde misschien haar kleinkind verrassen met een perceel , maar de daders , die zal jij wel kennen he met rasta haardracht


  gemodereerd
 13. Goed lezen is ook een kunst. Die vrouw had het geld in de bankkluis bewaard…
  Ze heeft het dus niet bij de kassa gelicht.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES