maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Stille loop ter ere van vermoorde ondernemer John Vasilda

VIDEO: Stille loop ter ere van vermoorde ondernemer John Vasilda

-

Does Travel - naar Suriname

Vandaag werd vanuit Vas supermarkt aan de Javaweg in Suriname, een stille loop gehouden door familieleden, buurtbewoners en kennissen van de vermoorde ondernemer John Vasilda.

Het initiatief werd genomen door buurtbewoner Louis Notosoewito, die hun dierbare buurman Vasilda als een heel sociaal mens beschreef. De ongeveer 150 lopers startten vanuit de supermarkt met als eindbestemming de Rooslaan voor Firma G.R. Sing. Het geheel werd begeleid door de bikers van station Lelydorp.

Er werd een korte speech gehouden door de vrouw, de initiatiefnemer en de zoon (foto) van de omgebrachte ondernemer. Met de stille loop wilde men medeleven tonen aan de nabestaanden en het leed helpen verzachten Maar er wordt ook aandacht gevraagd aan de Surinaamse regering, om de criminaliteit aan te pakken en de veiligheid van de samenleving te waarborgen.

John, die vorige week bij zijn supermarkt werd vermoord door Dean L., was een zeer sociaal mens, hij behoorde tot de grote familie van de Javaweg. Hij heeft zijn winkel draaiende gehouden om de buurtbewoners bij elkaar te houden. Voor kleine zaken konden de buren altijd bij hem aankloppen.

“Wij waren zo hecht met elkaar dat wanneer John iets lustte hij de buurvrouw gewoon vroeg om iets voor te bereiden en naar de winkel te brengen om vervolgens samen te eten met de buren”, aldus de initiatiefnemer die zegt dat John gemist zal geworden.

Op woensdag 18 januari zal de ondernemer worden begraven.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES