Drugsverdachte Tibiti-zaak krijgt contactverbod opgelegd

5
Drugsverdachte Tibiti-zaak krijgt contactverbod opgelegd

Aan de verdachte Rodney H., die afgelopen zaterdag door leden van de Narcotica Brigade werd aangehouden in de zogeheten Tibiti-zaak en na voorgeleiding in verzekering werd gesteld, is een contactverbod opgelegd.

In het Tibitigebied werd begin deze maand meer dan 1.000 kilogram cocaïne onderschept. Het onderzoek leidde naar de 35-jarige Rodney H. Tijdens zijn aanhouding is een vuistvuurwapen met scherpe patronen in het voertuig dat hij bestuurde aangetroffen.

Gaande het onderzoek werd een grote hoeveelheid vreemde valuta in zijn woning aangetroffen en in beslag genomen. De redactie verneemt dat de hoeveelheid vreemde valuta een waarde van meer dan 6 miljoen Surinaamse dollar heeft.

Zowel het voertuig, vuistvuurwapen en vreemde valuta zijn in belang van het verdere onderzoek in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

5 REACTIES

 1. Hier foet men zo geheimzinnig over zn naam maar 2de 2 jongeren die uit opa doelie gevlucht zijn zie je overal met naam en foto.
  Ik vraag mezelf altijd af waarom rijke criminelen door dit land worden beschermd.
  Moordenaar chinees, geheim. Wat voor rotsooi is dat??
  gemodereerd

 2. Zet hem in een cel zonder eten en drinken en je zult zien dat ie binnen no time gaat piepen…
  De kleine rat kan onmogelijk 1000 kg cronto financieren en is lid van een criminele drugsorganisatie.
  Hij is ongetwijfeld in dienst van die grote Awarie die op Leonsberg woont.
  gemodereerd

 3. dat deze drugsverdachte een contactverbod is opgelegd wil zeggen dat nibte niet in het land is , voelde ze nattigheid en is ze gevlucht naar venezuela of cuba
  gemodereerd

 4. @Debby….vandaag ben ik het helemaal met je eens. Juist deze beesten moeten met foto, naam en toenaam getoond worden aan de samenleving. Deze awari kan idd onmogelijk in zn eentje 1000kg coke financieren….er zit een grote organisatie hierachter …maar helaas gaan we de namen nooit horen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.