dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRodney H. aangehouden in drugszaak Tibiti

Rodney H. aangehouden in drugszaak Tibiti

-

Does Travel - naar Suriname

Medewerkers van de Surinaamse Narcoticabrigade hebben op zaterdag 24 september de drugsverdachte Rodney H. (35) aan de Martin Luther King (MLK-weg) aangehouden.

Rodney wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding van de Wet Verdovende Middelen en betrokken te zijn in de Tibiti zaak meldt het Korps Politie Suriname.

De verdachte die gezeten was in een personenauto werd door de wetsdienaren die hem op het spoor waren aan de MLK-weg gesignaleerd en ter hoogte van de Toekomstweg klemgereden. Bij een ingesteld onderzoek in het voertuig werden aangetroffen een vuistvuurwapen en acht (8) patronen.

Zowel de aangetroffen zaken als de auto zijn door de politie in beslag genomen De drugsverdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na gepleegde overleg is Rodney na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Rodney is waarschijnlijk iemand die geen geld heeft om een paar slippers te kopen. Hij gaat de slag op zich nemen tegen betaling een paar jaar uitzitten. De grote jongens blijven buiten beeld.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES