Brandweerpost Toekomstweg heeft nu een wagen die geen water kan meenemen

10

Enkele uren nadat wij gisteren melding maakte dat de brandweerpost van Toekomstweg al weken zonder een blusvoertuig zit, heeft de leiding van het Korps Brandweer Suriname een haakarmvoertuig (HA) van de hoofdkazerne gestuurd naar de post.

De brandweerlieden van Toekomstweg kunnen echter nog steeds niet uitrijden naar meldingen in hun verzorgingsgebied, omdat het haakarmvoertuig geen water kan meenemen.

Het voertuig is beladen met een dompelpomp-unit. Deze unit wordt uitsluitend bij grote of zeer grote branden ingezet. Ook voor het wegpompen van grote hoeveelheden water (denk aan de recente wateroverlast door hoog water of abnormaal veel regenwater).

10 REACTIES

 1. Zij we grappen aan ht maken in dit land??
  Zo’n wagen moet in de binnenstad geparkeerd staan waar rivier is en gebouwen op elkaar.
  Waarom geld verspild aan Dubai en nu geen brandweerwagen??
  Alleen God kan ons van deze regering verlossen. 2 ½ jaar zitten ze en geen 1 projekt uitgevoerd. Alleen Bouterse projekten.
  gemodereerd

 2. @Debby: Wat heeft jou godfather in 10 jaar voor Suriname gedaan?? Weet je nog? 4 miljard verspild met z’n maties. Wordt je nooit moe van alle onzin die je elke dag uitkraait? Ik denk dat je diep in je ziel een doodongelukkig mens bent en snakt naar een goede oh beurt.
  gemodereerd

 3. debbie die racistische vrouw die nog niet kan inzien dat een gladhaar president is.je moet ermee kunnen leven..
  gemodereerd

 4. ha ha die debby , moet jij zelf geen binnen brandje blussen galbak , jij staat in brand en jou god(ddb) heeft dat veroorzaakt , je hebt pech ddb kan jou binnenbrandje niet blussen want ddb kan niet meer zeiken , hij droogt uit en dat is goed , de duivel zal hem straks ophalen want iemand die droog is brandt lekker snel , ja dat is het project van ddb en dat zal lukken
  gemodereerd

 5. Dit zijn de vruchten, welke de ndp had geplant!! Deze regering is hun planten aan het water geven(Sproeien) om straks de bloesems te gaan dragen en vervolgens de vruchten te plukken!! Niet gelijk planten en de oogst verwachten, want dat snapt en begrijpt men in het algemeen in SU niet!! En een ieder weet veel beter!! Discussie uitgesloten!!!!!!!!
  gemodereerd

 6. @debby,
  Het zijn geen grappen. Zelfs met het geld dat B.BORDO loopt te strooien, kan jij geen brood kopen. Wat er niet is, kan nog komen.
  gemodereerd

 7. Wat verwacht jij en van wie. Het is geen grap, hetzelfde geldt voor he geld dat B.BORDO strooit. Je kan toch geen brood mee kopen. Dat is het grappigst
  gemodereerd

 8. 1 emmertje water halen 2 emmertjes pompen, de brandweerlieden op zijn klompen……… ha ha haaaaaa na soso swiet torie en ye teki fatu dja!!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.