dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn Tibitigebied onderschepte drugs vernietigd

In Tibitigebied onderschepte drugs vernietigd

-

Does Travel & Cadushi Tours

De grote hoeveelheid drugs, die op dinsdag 6 september in een tweemotorig vliegtuig werd onderschept in het Tibitigebied, wordt vandaag vernietigd. Volgens het Korps Politie Suriname (KPS) en het Surinaamse Openbaar Ministerie (OM) gaat het om drugs met een gewicht van 1.091,5kg.

Eerder vond ook de vernietiging plaats van het vliegtuig en de illegale landingsbaan aldaar. De vernietiging van de landingsbaan heeft plaats gevonden door het Justitieel Interventie Team (JIT) ondersteund door deskundigen van het Nationaal Leger (NL) meldt het OM.

De drugsvangst werd gedaan door een gemengde eenheid bestaande uit leden van de politie, het leger, het JIT en het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV). Na informatie te hebben uitgewerkt begaf de eenheid zich naar het gebied voor onderzoek.

Bij aankomst is een vliegtuig aangetroffen met een hoeveelheid zakken met vermoedelijk cocaïne en een machinegeweer. Twee verdachten zijn aangehouden en na afstemming met het OM in verzekering gesteld.

De Narcotica Brigade onderzoekt deze zaak verder met ondersteuning van de overige diensten, meldt KPS.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
 1. Vermoedelijk cocaïne waarom wordt het dan vernietigd.
  Media doe eerst goed onderzoek alvorens iets te melden.


  gemodereerd
 2. In Suriname is het verboden tuinafval te verbranden, maar de politie heeft er geen moeite mee drugs met behulp van oude autobanden te verbranden. Burgers wijzen ze er steeds weer op dat het niet gezond is voor mens en milieu. Zullen ze nu toch weer oude autobanden gebruiken of zal.de politie eindelijk beseffen dat zo iets niet kan?


  gemodereerd
 3. Binnenkort zullen er weer enkele vermiste lichamen aanspoelen.
  Want die schaakbord van ddb zit vast.schaakmat voor die drugs baron.


  gemodereerd
 4. Waarom het vliegtuig vernietigen? Jullie hadden het ook kunnen gebruiken voor eigen zaken en zelfs te verkopen en de opbrengst in de staatskas storten.


  gemodereerd
 5. Heb nergens gelezen waarom het vliegtuig vernietigd moest worden. Kon b.v. worden geschonken aan de medische zending.


  gemodereerd
 6. hallo , het vliegtuig is niet vernietigd , maar onklaar gemaakt dat je er niet zo met kunt vliegen , en als die drugs klojo’s zijn opgepakt , dan Broeia kunnen ze het aan de medische zending schenken , en met een simpele ingreep kan het vliegtuig weer zijn vluchten maken maar dan voor de medische zending


  gemodereerd
 7. verdomd leren ze het nooit , autobanden verbranden in combinatie met drugs geeft giftige dampen die je longen aantasten , 20 keer slechter dan roken , maar als je hardleers bent en dit blijft doen dan hebt je jou keuze gemaakt , als jullie de pijp uitgaan(longkanker) zullen velen niet treuren


  gemodereerd
 8. In Suriname zijn ze niet op de hoogte van schadelijke uitstoot. Zaken die niet goed zijn voor het milieu. De regering zelf, houd zich niet bezig met deze zaken. Men staat te springen om olie te gaan exploiteren. Terwijl de wereld dringend toe is aan verandering wat betreft dit probleem..


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES