Menzo vertrekt bij Natio na lucratieve aanbieding uit China

18
Stanley Menzo nieuwe bondscoach van Natio Suriname
Foto; (c) Stanley Menzo op Twitter

Stanley Menzo maakte gisteren bekend dat hij na slechts zeven maanden vertrekt als bondscoach van Suriname. Hij zou ingegaan zijn op een lucratieve aanbieding uit China meldt De Telegraaf vanmorgen. ‘Dit aanbod kon ik niet weigeren’ aldus de 58-jarige coach.

Menzo werd op 21 januari 2022 officieel als nieuwe bondscoach van Suriname gepresenteerd. Hij volgde toen Dean Gorré op, die in de zomer van vorig jaar vertrok. Gisteren maakte hij na zeven maanden bekend te stoppen bij Natio.

Stanley gaf niet aan waar hij naartoe gaat, maar volgens Chinese media gaat Menzo weer aan de slag bij Beijing Guoan waar hij al eerder werkzaam was. Hij zou inmiddels al in China zijn.

De taken van Menzo worden voorlopig overgenomen door Roberto Gödeken, zijn huidige assistent. Ryan Koolwijk blijft hoogst waarschijnlijk nog assistent-bondscoach.


18 REACTIES

 1. Er zal vast iets anders aan de hand zijn.
  Voor Menzo was het droom om ooit bondscoach van Suriname te zijn. En nu?? Na 7 maanden gaat hij voor het grote geld. Speelt geld weer een grotere rol dan trots zijn op wat je doet. Trots op je land, trots op de vlag en het wapen van Suriname..
  Zo komt het nooit goed met NATIO. No bribi na krakti maar bribi na monie!!!!
  gemodereerd

 2. Ik zou dat ook gedaan hebben!! Money talks!! Ga verder met je carrière vriend!! Heel veel succes!!!
  gemodereerd

 3. Je hebt gelijk Stanley.
  Wat moet je in dat K.. land met alleen maar criminelen en waar je NIET veilig bent.
  gemodereerd

 4. Iedereen zou hetzelfde doen wat Stanley heeft gedaan. Dit was ‘An offer he can’t refuse’. @Sabakoe, je mag trots zijn op jezelf dat jij jouw trots voorrang geeft op het grote geld. Wat ben je toch joviaal. Je bent een echte chauvinist die gaat voor trots, land, vlag en wapen. Chapeau!
  Stanley heeft gelijk dat hij het grote geld opzoekt en ik wens hem alle succes toe.
  gemodereerd

 5. Chauffeur die andere auto ramde op de Sophiie Redmondstraat: ‘mijn ogen gingen plotseling dicht, ik weet niet hoe dat komt’.
  Stanley Menzo: ‘mijn ogen gingen plotseling open, ik weet niet hoe dat komt’..
  gemodereerd

 6. Groot gelijk, liever denk je aan je portemonnee, dan kiezen voor een onzeker bestaan bij de Svb! Men heeft daar zijn eigen opvattingen over hoe er omgegaan dient te worden met de doelen en middelen van de bond! Ook betreffende de inhoudelijke taken is er weinig tot geen kennis. Men doet zoals men het denkt te moeten regelen. Professionaliteit is ver te zoeken. Dus veel succes in China beste Stanga.. lieb ding mang fu Svb jere nanga ding rotzooi….
  gemodereerd

 7. Suriname zou er rijk van worden om alle benoemde toekomstige trainers een behoorlijke som schade vergoeding te laten betalen als ze voortijdig vertrekken. Het begint erop te gaan lijken dat Suriname wordt misbruikt om als springplank je populariteit wereldwijd op te vijzelen. Geen probleem, maar het mag wel wat geld kosten en het Land wat opleveren..
  gemodereerd

 8. Stanley wilde best natio naar grote hoogte brengen , hij is geboren in Suriname en voelde om iets te doen , maar als je werkgever een en al puinhoop is ,en als je dan een lucratieve aanbieding krijgt ( wel jammer in de schurkenstaat china) dan laatje dat niet liggen , maar Stanley Menzo vele Surinaamse voetbal liefhebbers zullen nu teleurgesteld zijn in jou , en willen jou niet meer zien in Suriname , ja dat is dan de keerzijde van de medaille
  wij geven je groot gelijk en succes
  gemodereerd

 9. Suriname en sport gaan niet samen. Teveel ego’s en geen geld. Het geld wat binnenkomt via de Fifa en het Olympisch comite gaan rechtstreeks naar de zakken van bestuurders die nog nooit in hun leven op sportief gebied iets hebben gepresteerd. Jammer want talent is er wel. Maar het talent ontwikkeld zich in het buitenland met geld uit het buitenland. Bonden zijn zelfstandig en de politiek moet zich er niet mee bemoeien maar ik zou de bestuursleden wel een keer doorlichten.
  gemodereerd

 10. Ik denk dat het een ander verhaal was geweest als hij succesvol was.
  Geen goede resultaten en zoveel gedoe en gekletst.
  Ja dan gaat meneer er vandoor.
  Van broko pranasi, naar hightech.
  gemodereerd

 11. Men zo zozo komt met zijn persverklaring. Enig zins verlaat, er waren nog geen mensen van de pers aanwezig. Uurtje later 2 zwervers die zeiden dat ze van pers waren.
  Menzo legt uit toch maar uit, waarom hij is opgestapt.
  De bestuurders zijn, ehh zeg maar hun beloftes niet nagekomennn. Ja, ik heb duidelijke afspraken gemaakt met deze heren en keer op keer loze beloftes moeten aanhorennn. Zo kan ik als professional niet werken he, dat begrijpt u vast welll. Met pijn in mijn hart hoor, ja met pijn in mijn hart dat moet ik wel zeggen het doet me pijn, maar zo komen we er niet.
  Ik ben een professional
  Ik dacht na onze oefencampagne, die ik helemaal bekostigd heb dat we op de goede weg zaten. Nogmaals aan mij heeft het niet gelegen met pijn ja met pijn in mijn hart neem ik afscheid.
  Ik wil iedereen met name deze heren van de pers bedanken voor hun aanwezigheid
  Bij de uitgang kunt u een consumtiebon halen
  Ik zal heus nog wel op vakantie naar Suriname komen, maak u niet ongerust.
  het doet pijn.

  Tot zover onze blaka bakra

  deze uitzending kwam mede tot stand met andere blaka bakra’s zoals Henk Fraser (die zichzelf een halve surinamer noemt en meneer de logopedist met als specialiteit de a die voortaan een o is gregorius sedoc

  joo doog
  gemodereerd

 12. De meeste Surinamer kunnen hun eigen Moeder verkopen , alleen en enkel om geld .
  Pas als geld geen rol meer speelt dan zal Suriname op gebouwd worden.
  Boefdraad heeft ook voor geld gekozen. Foetsie weg geld weg boefdraad..
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.