Technische staf Nationale Selecties ontbonden door SVB

17
John Krishnadath opnieuw gekozen tot voorzitter SVB
Waterkant archieffoto: SVB voorzitter John Krishnadath en bondscoach Gorré.

Het bestuur van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) heeft om haar moverende redenen het besluit genomen om de technische staf van de Nationale Selecties te ontbinden. Dat heeft de SVB in een perscommuniqué laten weten. Dat zou betekenen dat Dean Gorré niet langer bondscoach van Natio is.

“De SVB zal zich nu concentreren op het opzetten van de Sectie Betaald Voetbal, voetbal ontwikkeling in het algemeen en de realisatie van de bouw van het nationaal stadion”, staat in het bericht.

17 REACTIES

 1. Flying Dutchman,

  Hij heeft zoveel jaar de tijd gehad en meer dan 50% van het budget opgeslurpt. Resultaat: overal uitgeschakeld ondanks de Suriprofs.
  De bond heeft er goed aan gedaan. Ze zijn tot de conclusie gekomen dat de Suriprofs geen meerwaarde hebben gehad en de ontwikkeling van het voetbal in Suriname is geblokkeerd door al het geld aan de buitenlandse spelers en technische staf te besteden.


  Maak melding

 2. Ik baal als een stekker. Dit is nu typisch Surinaams, elkaar afbreken. Gorré heeft goede connecties met jongere en betere suriprofs. Die connectie is dus weg. Lekker is dat, stelletje onbenullige querulanten daar bij de SVB. De hele wereld en vooral de concacaf-regio kijkt weer met ontzag naar de ontwikkeling van Suriname als voetballand en de SVB krijgt het voor elkaar al dit opgebouwde naar de sodemieter te helpen. Men zou nu moeten begrijpen dat de diaspora geen stuiver in Suriname zal investeren wanneer dit soort lieden van alles bepalen.
  Een sectie betaald voetbal is onmogelijk in Suriname. Het land is te klein om serieuze sponsors aan te trekken. Mind my words: over twee jaar wordt duidelijk dat dit allemaal onzin was. Dag Surinaams voetbal. En nu weer naar Transvaal-Tobinhood kijken en weer de losers van weleer worden tegen St-Vincent, Bermuda en Aruba.Deze situatie is mooi k*t.


  Maak melding

 3. QQQ..

  Ik Sta 100% Achter Het Besluit Van De Bond Voorzitter. Als Men Grotere Doelen Wil Gaan Bereiken Moet Men Met Grote Namen Op De Proppen Komen Wat Bondcoach Betreft

  Wij Bedanken Dean Gore Voor Wat Hij Allemaal Voor Het Surinaams Voetbal Betekend Heeft
  Wij Wensen Hem Heelveel Succes In Alles Wat Hij Wezen Doen Zal.


  Maak melding

 4. Gestelde doelen niet gehaald, dus…..wegwezen. Normale zaak, gebeurt overal ter wereld. Emoties terzijde, evalueren en de draad weer oppakken.


  Maak melding

 5. Met deze slectie??? Klaiber, Becker en Haps zijn de enigen van niveau, de rest?? derde keeper bij Anderlacht Hahn! De rest is rechterrijtje eredivisie en Keukenkampioendivisie. Daar kun je niet veel mee op de Gold cup. Gorré heeft uitstekend gepresteerd.


  Maak melding

 6. Vliegende Hollander, niet alleen in Suriname doen ze zo achterlijk wanneer onder leiding van een goede coach een team (op het nippertje) enkele wedstrijden verliest. Moest in Nederland de Boer ook niet de boer op om een andere baan te zoeken, na het verlies van enkele wedstrijden? Als de ballen die tegen de paal of de deklat in de goal waren beland, had Gorré, net als Hiddink in Korea, nu een standbeeld in Paramaribo.


  Maak melding

 7. Het team was overwegend zwart. Daar gaan de huidige beleidsmakers geen energie insteken. Respect voor Dean.. je hebt dit met volledige toewijding en met je hart gedaan. Ik voel met je mee.. krakti


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.