100 warme maaltijden voor bewoners woongroepen Den Haag

11
100 warme maaltijden voor bewoners woongroepen Den Haag

Het project ‘Jongeren voor Ouderen’ van 070Gas, is een initiatief waarmee ouderen door heel Nederland en Suriname gesteund worden. Op zondag 12 september, hebben de mensen van Reena.nl in samenwerking met ondernemer Ps Nanhoe, na lange tijd weer wat voor ouderen mogen betekenen.

Bewoners van twee woongroepen in Den Haag zijn daarbij in het zonnetje gezet, met 100 warme maaltijden. Deze authentieke Surinaamse gerechten zijn bereid door top restaurant: Taste of Suriname.

Op het menu stonden nasi en bami met gebraden kip, verse kousenband, zuur en peper. Voor de vegetarische ouderen was er variatie met soya. Naast de warme maaltijden is er ook gezorgd voor andere lekkernijen.

“Iedereen was aangenaam verrast en heeft ontzettend genoten van het lekkere eten”, aldus de organisatie.

11 REACTIES

 1. Redskin 13 september 2021 At 10:51

  Kijk weer trots op de hindoestaanse gemeenschap. Mogen de zwartjes wel een voorbeeld aan nemen. Waarom zie ik dit soort initiatieven nooit door zwartjes gedaan worden? Ik gebruik het woord zwartjes omdat ik niets anders kan vinden om hun te benoemen.
  ——————————————————————————————-
  Ik hoop dat zij die rotzooi alleen aan hun eigen soort hebben gegeven. Zwarten hebben de lekkerste keuken. Vermijd producten van wit meel en teveel specerijen. Kook zelf dan leef je langer in plaats van die rotzooi die je suiker geeft.


  Maak melding

 2. Redskin, jij leidt een zielig bestaan. Van alles en dan ook alles maak jij een wedstrijd tussen Hindoestanen en Creolen. Als dit bericht ging over een conflict tussen een Creool en een Hindoestaan, was je racistische reactie nog steeds niet nodig, maar misschien te begrijpen. Nu totaal niet. Waarom doe je niet iets nuttigers in je leven?


  Maak melding

 3. Franco, kijk zelf hoe dom en ongeschoold jij bent. Nasi en bami worden niet in masala gemaakt nietsnut. Heeft jou moeder jou nooit verteld of heb je niet kunnen onthouden met je leeghoofd.


  Maak melding

 4. Redskin & FRANCO 11 horen niet thuis op sociale media. Daar is hun gedrag veel te asociaal voor. Liever melden ze zich aan voor een resocialisatie en persoonlijkheids-/gedragscursus.
  Het zou fijn zijn als de moderator meer en eerder ingreep in dit soort racistisch en asociaal gedrag.


  Maak melding

 5. @Broeia 13 september 2021 At 14:42
  “Authentieke Surinaamse gerechten” bami, nasi ?????
  ================
  Ja authentiek want door de tijd zijn er eigen Surinaamse varianten ontstaan. De zgn “Javaanse bami” van Suriname lijkt totaal niet op die van de chinees, etc. Je doet je nickname eer aan met je gedrag.


  Maak melding

 6. @henkes helemaal gelijk deze @redskin een nare kwelgeest op WKN ik lijd ook eronder hoor. Hij is net als @Wat super kwelgeest alleen maar zieke vergelijking stom is hij met vriend @Wat. Mijn familielid zit ook in zo:n tehuis jammer dat hun nooit wat krijgen in Rotterdam. De oudjes zijn wel blij zo te zien met hun maaltijd. Fijne avond.


  Maak melding

 7. Iedereen mag zijn en haar mening geven op sociale media?je leest het,of negeert het,of je racistische bent of niet. Maar Iedereen leest het,na het lezen komen de reacties,mie ne stoor mie srefi,je moet tegen een stootje kunnen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.