Doodgeschoten rover vorig jaar ook al geraakt door politiekogels

24
Doodgeschoten rover vorig jaar ook al geraakt door politiekogels
Het lichaam van de doodgeschoten rover wordt weggedragen.

De 34-jarige rover die gisteren aan de Martin Luther Kingweg werd doodgeschoten, had al eerder kennis gemaakt met politiekogels. In april vorig jaar werd hij ook al door de politie neergeschoten en aangehouden in de Livornoweg.

De man Arthur Anose werd verdacht van diefstal door middel van geweldpleging in vereniging, meermalen gepleegd. De strafbare feiten zijn in de maand februari 2020 gepleegd. Na aanhouding en opsluiting van zijn kompaan Romario M. alias ‘Alkaline‘ kwam Arthur in beeld en was sindsdien voortvluchtig.

Na uitgewerkte informatie kon de politie Arthur op dinsdag 21 april aanhouden en was daarbij genoodzaakt vuurwapengeweld tegen hem te gebruiken. Arthur werd daarbij in zijn linker bovenbeen en linker onderarm geraakt. Hij werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis voor medische behandeling.

Bijna een jaar later, op dinsdag 13 april 2021, werd hij weer neergeschoten maar overleefde het dit keer niet. Dit gebeurde kort na een inbraak in een woning aan de Gobajolaan. De verdachte wilde vluchten ondanks het feit dat er waarschuwingsschoten werden gelost. Hij kwam ter plaatse te overlijden.

Op dezelfde dag had zijn advocaat Maureen Nibte nog een pleidooi voor hem gehouden bij de rechtbank. Zij had enkele uren voor de dodelijke beschieting in Suriname nog gevraagd om vrijspraak voor de man die in verband werd gebracht met een beroving.

24 REACTIES

 1. Nibte vrijheid aangevraagd? Vrijheid too hell. Had hij nu nog vastgezeten had hij nog geleefd. Nibte als advocaat moet je nog heel wat leren. Misdaad bestrijden heeft ook met kennis en kunde te maken. Misdaad verheerlijken door boevenbende steeds vrij te pleiten vraag je om dit soort situaties. Want criminaliteit haal je niet uit de criminelen om ze steeds weer vrij te pleiten. De criminelen zijn de verliezende partij. Uiteindelijk gebeuren dit soort zaken. De dood.
  gemodereerd

 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Doodgeschoten rover vorig jaar ook al geraakt door politiekogels.
  De man Arthur Anose, dacht 9 LEVENS te hebben als een KAT!
  Een kat heeft volgens de overlevering negen levens.

  Wel deze crimineel had maar 2.
  1 tijdens zijn geboorte:
  En de tweede toen hij vorig jaar 2020 ook al werd geraakt door politiekogels.
  De derde heeft hij niet gehaald.
  Want er kwam abrupt een einde aan zijn crimineel gedrag.

  Er zal geen Singi Neti gehouden worden.
  Ook zullen zijn familieleden en criminele vrienden geen gezang ten gehore brengen met:
  “Nanga Palm A De Go”


  Maak melding

 3. Recidivisten moeten niet in de gevangenis gestopt te worden, deze soort zaagsels moeten gelijk met de grond gemaakt worden. ”Dat schrijf ik vaak op deze site” Kijk hier heb je al een mooie voorbeeld, als hij de eerste keer alsnog dood werd geschoten, was deze herhaling niet nodig geweest.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Karma heeft zijn werk gedaan. Geen lering uitgetrokken van de vorige keer. Ik zou hem vlak daar laten rotten.
  gemodereerd

 5. Ai boi deze rover was wel hardleers, risico van het vak?maar goed hij is opgeruimd en de Surinaamse bevolking zal blij zijn dat 1 minder is, op fb heeft eentje brunswijk als santhoki bedreigd, politie er moet 4 kogels voor hem reserveren aub, Suriname moet criminaliteit vrij, ok


  Maak melding

 6. Voor Sommige daden is de Dood de enige oplossing en vooral diegenen die anderen onherstelbare schade toebrengen, met traumatische aandoeningen voor zulke mensen hoeft en moet men geen Medelijden voelen. heb medelijden met diegenen die nog steeds een trauma hebben overgehouden van de Rovers en Oplichters


  Maak melding

 7. @Virus ik hoop niet dat je Covid virus bent anders besmet je de boel op Wtkn en dat wil ik niet, ik heb eigenlijk vrij ik heb vakantie toch ga ik door commentaar geven is mijn hobby niet mij professioneel beroep. Ik doe het toch. Je weet het niet ik zal het je uitleggen in steden als Rotterdam Den haag Amsterdam zitten meer buitenlanders 95% zelfs dan witte mensen in totaal 3 miljoen dus meer apen dan in suriname. In suriname 750.000 in nederland 3 × suriname apen etc . Dus hier gebeurt ook heel veel vooral in de steden waar veel soorten apen zijn alle kleuren witte apen bruine apen etc.Blanken spelen ern viese rol tussen allochtonen en vele hebben allochtonen sentiment turken maroc etc etc nou ik totaal niet vooral blanken hebben het. Ook jullie hebben het sterk.


  Maak melding

 8. Angela ik heb jou comentaar gelezen maar heeft geen enkele inhoud kan geen touw aan vast knopen En Virus wat jou betreft ben gaan googlen en geen Apenland tegen gekomen Misschien kom jij daar vandaan


  Maak melding

 9. Mensen zijn biologisch gezien, net als alle andere apen, primaten. Iedere idioot, met een half stel hersenen, kan direct zien dat mensen en apen meer aan elkaar verwant zijn dan mensen en b.v. honden, koeien, vogels en vissen. Persoonlijk begrijp ik het niet dat een mens zich beledigd voelt wanneer hij/zij vergeleken wordt met die prachtige, imposante dieren als orangutans, chimpanzees en gorillas.


  Maak melding

 10. @Obama dan ben je zo stom als een achterwerk van een ezel werk inhoud zoek je onderontwikkeld idioot. Je denkt dat alles wat ik schrijf niet waar is. Julllie zijn gestoord en te ziek om te begrijpen alleen flink uitschelden dat is jullie zieke inhoud. @Indira mensen stamnen af van apen dus het is niet zo ‘ n rare vergelijking. Voor zieke geesten is alles zonder inhoud en raar ik kan jullie zieke geest niet helpen.


  Maak melding

 11. Voor de mensen die tegen het afschieten van rovers zijn. Jullie zijn tegen ontwikkeling en voor achteruitgang. Waarschijnlijk hebben jullie ook baat bij dat er geroofd wordt.


  Maak melding

 12. Obama aub niet reageren op Angela. Anders krijgt ze weer haar winti.
  Ze doet aan voodoo.daar in Den Haag.
  Een ook haar buurvrouw doet mee.


  Maak melding

 13. Ik snap niet dat jullie in karma geloven hou toch op met dit achterlijke gedoe.
  Karma karma karma. als jullie het niet meer weten dan is het karma
  DOE JE OGEN OPEN. kijk naar politici, is karma langsgeweest? nee toch, wel kamla
  kijk naar je familie, is karma langsgeweest? nee, wel hebben ze je te schande gemaakt en je genaaid
  kijk naar je vrienden, die geen vrienden bleken te zijn maar blij waren dat het slecht met je ging. is karma langsgeweest. Nee toch, me go

  ga zo maar door dus hou op met het stompzinnige geblaat


  Maak melding

 14. Moet ik nu rouwen? Of blij zijn? Of geen van beide? Terwijl Nibte probeerde zijn mars te redden, had hij andere plannen…..een verlate Hemelvaart….


  Maak melding

 15. @Mahinderlijk,

  In Karma moet je niet geloven, Karma moet je kennen.
  Je hebt:
  – Karma
  – Wi-Karma
  – A-Karma

  Google eens om het verschil te kennen tussen de drie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.