Doodgeschoten crimineel vandaag ook veroordeeld voor beroving

17
Op de vlucht geslagen rover doodgeschoten

Advocaat Maureen Nibte is geschrokken dat haar client Arthur Anose (34) voor wie zij dinsdag nog een pleidooi heeft gehouden, bij zijn aanhouding is doodgeschoten. Zij had enkele uren voor de dodelijke beschieting in Suriname nog gevraagd om vrijspraak voor de man die in verband werd gebracht met een beroving.

Rechter Duncan Nanhoe heeft Anose twaalf maanden celstraf opgelegd waarvan vier voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht. Hierbij is een proeftijd gekoppeld van drie jaar. Met het vonnis zou hij op vrije voeten blijven, want hij heeft reeds acht maanden in voorarrest doorgebracht.

Anose verscheen niet in de rechtszaal. Hij was op 8 december vorig jaar voorlopig in vrijheid gesteld. Tegen hem was vijf jaar celstraf geëist, maar de rechter is daarvan afgeweken. Nibte zegt dat er risico is in het criminele vak.

Anose is dinsdag kort na een inbraak in een woning aan de Gobajolaan beschoten door de Surinaamse politie. De man wilde vluchten ondanks het feit dat er waarschuwingsschoten werden gelost. Hij kwam ter plaatse te overlijden. 

17 REACTIES

 1. Dus mevrouw Nibte, het is en blijft een boef. Justice served!! En jouw vrijspraak is nu van geen enkele waarde!! Hoeraaa, een hoopje braaksel minder!! Nextttttttttttt!!
  gemodereerd

 2. Nibte voelt zich nu ook schuldig. Je kunt het als advocaat ook niet tegen houden wanneer zij geboren zijn om te stelen. Sluit ze voor 10 jaar op. In Amerika weten ze wel raad met strafprocessen.
  gemodereerd

 3. Dus hij heeft het verdiend. Had liever in de bak gezeten. Crimineel blijft crimineel. Nog 1 minder. Ruimt mooi op
  gemodereerd

 4. Verloren energie ….had hem 5 jaar gegeven dan was hij iets later de pijp uitgegaan. Opruimen deze ratten…..ze zijn niet voor verbetering vatbaar. Zachte Heelmeesters maken stinkende wonden dus gewoon opruimen kost het Land minder geld.


  Maak melding

 5. Doodgeschoten crimineel vandaag ook veroordeeld voor beroving.

  Advocaat Maureen Nibte is geschrokken dat haar client Arthur Anose (34) voor wie zij dinsdag nog een pleidooi heeft gehouden, bij zijn aanhouding is doodgeschoten.
  Zij had enkele uren voor de dodelijke beschieting in Suriname nog gevraagd om vrijspraak voor de man die in verband werd gebracht met een beroving.

  Jammer voor je CRIMINELE cliënt.
  En hij kan nu niet meer verschijnen op uw kantoor, om zij advocatenkosten te voldoen.
  Want deze CRIMINEEL is thans voorgoed vrijgesproken in het HIERNAMAALS.


  Maak melding

 6. De advocate heeft 1 prodeo gast minder. Ze is strafrecht advocaat en door strafrechtzaken aan te nemen verdient ze haar brood.
  Er zijn ook advocaten, die weigeren een cliënt bij te staan uit morele overwegingen, ook niets mis mee.
  Het beroep van een crimineel heeft verstrekkende gevolgen, voor hen, slachtoffers en de samenleving.

  Af en toe betalen de boys het met hun leven.
  Zie daar, kogels in zijn donder en einde dienst, geen pensioen,slechts ellende voor de nabestaanden.
  Het leven van criminelen is geen makkie.
  Goede raad is duur.


  Maak melding

 7. 2 doodgeschoten dat is mooi natuurlijk maar er gaan nog 10 moeten worden afgeschoten want deze criminelen zij. Niet zomaar van 2 doden onder de indruk.
  Politie gewoon doorgaan u bent er om het volk te beschermen tegen dit soort tuig van de richel


  Maak melding

 8. Eindelijk schiet de surinaamse politie raak
  Goed zo poelis zo doorgaan om land n volk te beschermen.
  Als binnen n maand 10 rovers worden neergeknald gaat de criminaliteit zeker afnemen
  KILL THEM M*THERF*CKERS.


  Maak melding

 9. Hij heeft laten merken dat hij het nooit zal afleren.Dus waarom jullie tijd en energie verspillen aan deze gasten,die onschuldige burgers pijn doen.Afmaken deze gasten.Ze fokken de samenleving op.


  Maak melding

 10. Uiteindelijk de doodstraf gekregen. Alleen snap ik deze rechter niet om af te wijken van 5 jaar eis om dan 12 maanden te veroordelen. Had hij ook een tjoekoe gekregen? Wat een kromme rechtspraak. Zelf karma was het niet eens met de uitspraak en heeft z’n eigen oordeel geveld.


  Maak melding

 11. Het lijkt erop dat er maar één advocaat in suri is. Iedere keer dezelfde naam. Handen tekort, i know, maar in hoeverre gaan de door deze advocaat vrijgepleite criminelen weer aan de slag. En welke rechter laat ze iedere keer vrij. Opsluiten helpt niet, begeleiden wel. Mensen doen dingen niet zomaar, criminelen ook niet. Ik ben tegen afschieten.


  Maak melding

 12. Goed zo politie, eindelijk kreeg deze boontje zijn loodje. 1 extra vrije plaats in Santo Boma. Ik kraak voor Nibte dat ze vooruitbetaald was anders is ze nu ook beroofd voor de crimineel voor wie zij vrijspraak vroeg


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.