Chauffeur bekneld nadat truck elektriciteitsmast Afobakaweg ramt

8
Chauffeur beknelt nadat truck elektriciteitsmast Afobakaweg ramt

Bij dit eenzijdig verkeersongeval aan de Afobakaweg in Suriname zijn zojuist twee gewonden gevallen. Het gaat om een truck die een elektriciteitsmast langs de weg heeft kapot gereden.

Door het ongeval raakte de chauffeur bekneld in het voertuig. De assistentie van de Surinaamse brandweer was gewenst om de beknelde man te bevrijden. Het ongeval gebeurde om 11.00u ter hoogte van mast 76.

De politie is ter plaatse en heeft een ambulance ingeschakeld om de gewonden af te voeren.

8 REACTIES

 1. Ach ja weer zo’n brokken piloot, zeker weer te hard gereden of aan het bellen geweest!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Tja weer de schuld van de elektrische mast. Het is een abonnement dat de bestuurders hebben bij de ebs. Het is nog goed afgelopen. Een elektrische stoot erbij en ze zien letterlijk en figuurlijk het licht,.


  Maak melding

 3. Let wel deze truck bestuurde zichzelf er zat niemand achter het stuur. Dus door deze actie van deze domme truck zijn twee mensen gewond geraakt.

  Sari Tori
  gemodereerd

 4. Volgens mij zijn de wegen te smal, waardoor de palen eronder moeten lijden. Men leeft tegenwoordig op grote voet in Suriname ondanks de situatie,waardoor de auto’s breder zijn en er dus ruimte op de weg nodig is.


  Maak melding

 5. @ Franco

  Je hebt gelijk: ze leven op grote voeten ondanks dat ze elk dubbeltje, 10 keren moet worden om gedraaid voordat het uitgegeven wordt. Ma na mofo doro, wan wagi mus fu knapoe tog ! En inderdaad die wagi’s worden breder, en de bestuurders( Dommer.)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Jacko , elk dubbeltje wordt gebruikt om brandstof te kopen voor het auto of truck , en maar scheuren met dat ding , maar deze gast heeft geluk gehad dat hij die ebs mast heeft geraakt , als hij een van die hoogspanningsmasten geraakt had was hij misschien wel kasje wijlen geweest , en van Paranam tot de afslag Bronsweg naar Atjoni hebt je er al meer dan honderd van die hoogspanningsmasten.
  en deze afobakaweg is nu echt een doden weg geworden , voor 2010 was het een bauxietweg en kon je niet racen met de auto als je van Paramaribo naar Bronsweg wilde gaan duurde het zeker 4 – 5 uur en dan verder na Atjoni nog eens een uur.
  Relax toch.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.