zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVoortvluchtige verdachte van geweldpleging aangehouden

Voortvluchtige verdachte van geweldpleging aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft begin deze maand de 24-jarige voortvluchtige Romario M. meer bekend als ‘Alkaline’ aangehouden aan de Lalarookhweg. Hij wordt verdacht van diefstal door middel van geweldpleging, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Romario hield zich geruime tijd schuil om zodoende uit handen van de politie te blijven. Na uitgewerkte informaties gelukte het RBTP Romario op te sporen en aan te houden. De verdachte is in de eerste week van maart door leden van het RBTP aangehouden.

Hij is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De politie van Recherche Midden is belast met het onderzoek tegen Romario, aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Diefstal met geweldpleging, dan is er maar 1 manier om hem te behandelen in het gevang. Juist, ook met geweld , en daarna uithongeren die pleurislijer.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Een dader/verdachte uithongeren dat helpt een land pas echt vooruit komen.🙄


  gemodereerd
 3. zulke figuren moet elke ochtend 5 uur voor de zon op komt, minstens 25 zweep slagen toedienen, tot dat ze bij de tijd zijn.. en voor lange tijd op sluiten met minimale voeding.., liefst buiten in de gevangenis..


  gemodereerd
 4. Deze gast mag nooit meer op vrije voeten.
  Hardleers. Boma zien zij als een vakantieoord. Ze vallen steeds in herhaling zodra ze vrijkomen. 20 jaar zou op zijn plaats zin.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES