Vandaag regeringspersconferentie in Congreshal

7
Persconferentie in Suriname
Archieffoto: persconferentie in Suriname.

In Suriname wordt vandaag weer een speciale regeringspersconferentie gehouden. Daarbij gaan de Surinaamse president Santokhi en vice-president Brunswijk in op een aantal actuele zaken in het land.

Deze regeringspersconferentie wordt op woensdag 14 april om 10.00u gehouden in de Congreshal te Paramaribo, meldt de Communicatie Dienst Suriname.

7 REACTIES

 1. Als ze van de actuele zaken overgaan naar gesprekken tot Urgente zaken.
  En zeker een besluit nemen, dan zou het mooi zijn.
  Er moet veel gebeuren en zal hard gewerkt worden.
  Hoop op succes.


  Maak melding

 2. Het wordt weer een herhaling van zetten, weer een nietszeggende show van blablablabla over de 9 Broods-maanden, niks nieuws, dus geen vooruitgang. Zijn we al gewend van deze “slimme” regering. Doet mij denken aan de dominee, vanuit zijn kansel de geloofsgenoten toespreken, elke zondag, totdat er niemand meer luisterde. Is dit het lot van deze regering!!!!!!!! Of is er een grote verrassing op komst !!!!!Jip en Janneke


  Maak melding

 3. Suc6 vanavond.

  Opmerking
  – samen in één vliegtuigje is riskant
  – het CDS is op een te hoog niveau voor de gemiddelde suri. Iemand moet de bekendmakingen ‘vertalen’ in simpele taal. Het gros snapt het niet, ook aangegeven door Rozenblad(dwt) en Jogi (dna).


  Maak melding

 4. ik vraag mij gewoon even af als het wel nodig is om elk keer zoor zulk versiering en dergelijk te zorgen als de pres en vp ergens een toespraak houden. ik ben ervan bewust dat dit gewonelijk is, maar A VOLK EY PINA.
  gemodereerd

 5. Heb nog niets gehoort dat we al wisten. Ze hebben geen enkel visie van hoe een land regeren.
  gemodereerd

 6. Het zal een vastgelopen 45 toerenplaat of Pl zijn(persoonlijk leguit) hoe en wat men heeft gedaan en wat het effect is. De regering is invalide gemaakt door de vorige en hebben een wonder nodig om uit deze wurggreep te geraken.
  Hoop dat het lukt. Vorderingen maken in een uitzichtloze tombola.
  Hoop doet leven en heb dat ook, trots tegen beter weten in.
  Het spel tussen de kaaimannen en aboma,s is een strijd van de lange adem.
  Wij bevinden ons in een kronkelende donkere tunnel en het einde is niet in zicht.
  CHAN VERRAS ME!


  Maak melding

 7. Hebzuchtige en ondankbare mensen kunnen de positieve ontwikkeling niet zien. Zij blijven maar op 1 punt hangen dat is saka a koers en preis. Verder dan dit komen ze niet.

  Enfin, er is veel gebeurd en er is veel gedaan. De president, vp en ministers hebben in de afgelopen 8 maanden meer uren gewerkt dan de gemiddelde Surinamer in 8 jaar.

  Er moet echter nog veel meer gedaan worden. De fase waar de regering tot nu toe mee bezig is hoort bij voorwerken. En zoals een bekende gezegde luid: een goed begin is het halve werk ! Deze regering heeft geen pur bruku weer bruku mentaliteit.
  PASENSI beste mensen in het Nederlands GEDULD en in het Hindoestaans SANTOKH.

  We moeten als volk heel goed beseffen dat Suriname aan een zijden draadje hangt. De kennis, daadkracht, het netwerk en de ambitie van Team Santokhi houdt Suriname nog staande.
  Beste landgenoten, begrijp goed wat bedoelt wordt met de status van CBvS en SPSB. Meer ga ik niet zeggen, ik hou mij hart vast.

  IMF en VES zijn voorstander om de koers los te laten.
  Beste landgenoten, gelooft u mij als de koers wordt losgelaten dan is er geen houden meer aan. Min v Fin Achaibarsing en BIBIS Ramdin houden de koers stabiel. Laten wij hun dankbaar zijn, want het zou erger zijn.
  Winston Ramautarsing van de VES heeft veel te zeggen maar laat hij aangeven waar de koers naar toe zal gaan wanneer het vrijgelaten wordt. Para Express kan u zeggen dat de SRD ver voorbij de 100 zal gaan. De gevolgen zullen dan niet meer hanteerbaar zijn. Het wordt een chaos naar het model Venezuela.

  Voor vele gelovigen is het nu een heilige periode.
  Laten wij de Almachtige aanbiden zodat onze ministers de akkoorden bereiken en zodat wij het paarse kwaad daadwerkelijk kunnen overwinnen. En zodat wij onze fouten kunnen herstellen en kunnen beginnen met het bouwen aan een nieuw en beter Suriname. Amen !

  Haastige spoed is zelden goed.
  Pasensi, geduld, santokh.
  W’o set en nanga makandra. Krakti !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.