Nog twee aanhoudingen in zaak 160 kg yami op haven

1
Vier arrestaties bij onderschepping bijkans 160 kg yami op haven
De onderschepte drugs

De Surinaamse politie heeft nog twee personen aangehouden in de zaak, waarbij op 26 januari jl. vier tassen met ruim 160 kg yami in een truck op de haven van Suriname werd aangetroffen. Het gaat om twee mannen die arbeiders zijn van een terminal service. Hun aanhouding en in verzekering stelling heeft dit weekend plaatsgevonden.

Eerder werden reeds vier mannen in de zaak aangehouden, waarvan drie werkzaam zijn voor hetzelfde bedrijf. Tijdens het onderzoek stuitte de politie op een ongebruikte container op het complex, waar de tassen bewaard werden. Een stuk van een van de tassen werd in de container aangetroffen.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.


1 REACTIE

  1. HYPOCRIET

    Justitie en Politie moeten meer jacht gaan maken op de echte verwoestende drug in Suriname: namelijk ALCOHOL !!!!!. Alcohol is verwoestender dan Yami- Mariauhana en andere softdrugs.
    De SAB is voor mij een drugsproducerende organisatie die is gelegaliseerd. Vraag het maar aan de vele slachtoffers van huiselijk geweld en de vele dodelijke aanrijdingen in het verkeer waar onschuldigen het slachtoffer van zijn (geworden.). Hypocriet? Ja. Want zolang de helft van ons land verslaafd is aan alcohol( van president-rechters en OvJ- politiefunctionarissen en artsen-onderwijzers toe) zal deze hypocritie blijven bestaan. Jacht maken op soorten drugs is indicatief om de ware problemen te maskeren. Om te beginnen zou men het SAB en andere alcohol producerende bedrijven dienen te sluiten ; daarnaast het gebruik van dit vergif in de openbare ruimte dienen te verbieden. Maar ik heb een zwaar hoofd in: de accijnzen welke de alcoholbranche opbrengt in staatskas is dé reden dat men deze drug maar als legaal blijft beschouwen. Triest en bijna misselijkmakend.!!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.