woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAangehouden drugsverdachten werkzaam bij bedrijf op Haven

Aangehouden drugsverdachten werkzaam bij bedrijf op Haven

-

Does Travel - naar Suriname

In de zaak waarbij dinsdagmorgen 26 januari vier tassen met meer dan 160 kg Yammi werd aangetroffen, zijn een chauffeur en drie manspersonen die werkzaam zijn bij een bedrijf op de Haven aangehouden. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bekend gemaakt.

Het gaat om medewerkers E.D. (30), V.N. (34) en de 28-jarige M.D. De drugs werden door leden van de Post Control Unit ontdekt in een vrachtvoertuig dat op het punt stond uit te rijden op het Jules Sedney Nieuwe Havencomplex.

Het verderfelijk spul zat verborgen in de cabine van het voertuig (foto onder). De 35-jarige bestuurder C.Z. werd terstond in de kraag gevat. Naar aanleiding van zijn verklaring aan de politie, kwamen de andere drie manspersonen in beeld.

De vier verdachten werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn allen hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

De Surinaamse politie publiceerde zojuist bovenstaande foto’s van de verdachten.


opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Wie importeerd yami? Kwalitatief de laagste kwaliteit en kwantiteit THC, plant een paar planten tussen de hoge afrikaantjes en rook de gedroogde bloemen dan wordt je pas goed, gezellig en vrolijk. Yami djonko na dagoe ka djonko.


  Maak melding
 2. @ Marcel

  Ja daar heb je gelijk in, maar je moet niet iedere blaka mang over één kam scheren. Hopelijk schrijven ze beter ”Nederlands” dan jou ! Niet dat ik het goed praat, wat deze lullen aan het doen zijn.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. @marcel.. de coke exporteurs waarvan wij allen zeker weten dat die geen blakkamangs zijn die werken wel hard toch..


  gemodereerd
 4. De foto spreekt duidelijke taal. Als foto’s konden spreken is hier niet van toepassing.

  Het bewijs is duidelijk uit welke hoek ze afkomstig zijn.

  Deze gasten op de nieuw haven moet goed obder de loep worden genomen

  Zie ook de douane op de Nieuwe Haven, ook dat onderdeel laat aan fantasie en onbetrouwbaarheid weinig of geen ruimte over.

  Kort gezegd. Van hoog naar laag bij de overheid in Suriname is de afgelopen 40 jaar, waarvan de laatste 10 door drengt van criminaliteit.

  De Nieuwe Haven is het school voorbeeld dat Suriname een rovernest is.

  Hoe komen we hier van af, tjoekoes betalen, geen belastingdn betalen, overheidsvoertuigrn stelen, duizenden ha domeingronden toe eigenen, computers en randapparatuur toe eigenen, stelen bij banken, geld witwassen, enz. Je kan iets opnoemen en er is sprake van corruptie, mikie njan.

  Zijne Excellentie Chandrikaperkash Santokhi wil een diaspora bank maken voor de diaspora Surineds in Nederland.

  Zie hoeveel kans dir maakt, gelet hoe crimineel de Surinasmse mentaliteit is

  Boenn Sari Tory.

  Suriname heeft een heel lange weg te gasn voor dat er daar een mooi laat gaat ontstaan. Er zal eerst hieraan orde op zaken moeten worden gesteld

  De man, neks no fout, die hier sterk aan heeft bij gedragen heeft moet hiervoor verantwoordelijk wirden gesteld.

  De rechtbank\krijgsraad zal vrijdag, 29 januari 2021 een daad moeten stellen. Eens, maar nooit weer.

  Surinamers moeten worden heropgevoed, voorbeeld figuren, goed gedrag, geen criminelen bij de overheid, ondernemingen, scholen, universiteit. normen, waarden, iedereen is ondergeschikt aan de grondwet en internationale verdrage, oa mensenrechten.

  Die s pique moet zo snel mogelijk wederom worden opgepakt door de politie, een proces-verbaal krijgen en door de rechter voor lange tijd naar SB worden gestuurd en worden heropgevoed, wanted idem en nog vele anderen.

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 5. Tpypisch blaka mang, van werken hebben ze nooit gehoort. ( Volgens Marcel )
  Mijn vraag is wie holt de watermeloenen, pompoen en ananassen uit en verstopt hard drugs in
  Na blaka mang.
  Wie laat vliegtuigen landen met hard drugs op zelf gemaakte landingsbaan tussen rijstvelden.
  Na blaka mang. En dat is pas werken volgens Marcel.

  Deze mannen zijn vermoedelijk in geluisd niet wetende dat het spul dat vervoeren weinig waarde heeft. Gewoon te laten zien, kijk mensen van Suriname Post controle Unit doet zijn werk goed. We zijn niet om te kopen.


  Maak melding
 6. @ pa wintie

  Het is niet leuk om te horen en te zien wie de daders zijn, maar het is een feit dat jullie in de drugs zitten net zoals je rolmodel, criminaliteit, drugs, prostitutie, eenouder gezinnen en pruiken dat is jullie ding. Hard werken en je gezin onderhouden zit niet in jullie genen.
  Wel de lusten maar niet de lasten.


  gemodereerd
 7. Dit zijn overduidelijk loopjongens van een of andere
  VALSAARD/MISLEIDER. Want het geld om drugs op te kopen hebben
  deze arme drommels niet. Nu zijn ze ook nog hun werk kwijt.


  Maak melding
 8. mensen is niet alleen blakka mannen ,hindostanen kennen dat ook ,nu grote jongens hebben allemaal in gezeten.waarom een kloof in zetten van bepaalde ras ,
  sorry vind ik min


  gemodereerd
 9. We blijven maar criminaliseren, het gaat om de naam van Suriname en maak nou niet uit welk ras het is, het blijft een kleurling, het gaat om een Surinamer.
  Zo ziet de bakras het.


  Maak melding
 10. Sinds het aantreden van de nieuwe regering en de invoering van verscherpte maatregelen in de Jules Sedney haven, horen wij minder over grote partijen cokevangsten. Begin jan.2020 werd er in de haven van Paramaribo 2300kg coke onderschept. De lading zat verborgen tussen zakken rijst in acht containers die klaar stonden voor de export.
  Twee jaar eerder deed de Amerikaanse kustwacht een recordvangst van ruim vier ton coke op een schip dat voer voor de Surinaamse kust. De Spaanse kustwacht onderschepte een half jaar later een vergelijkbare hoeveelheid op een schip in Cadíz. Ook die lading bleek uit Suriname te komen. Ook in 2017 werd in de haven van Paramaribo 1000 kilo cocaïne onderschept die bestemd was voor Antwerpen.
  De grenzen van Suriname, van honderden kilometers lang, zijn nauwelijks te bewaken. Daardoor staat het land al jarenlang bekend als doorvoerland voor cocaïne vanuit Zuid-Amerika naar Europa en de Verenigde Staten. Het is dus goed dat deze regering gaat samenwerken met Amerika in de strijd tegen drugs. Hopelijk komen we ooit van dit imago af.


  Maak melding
 11. In elk beroep of arbeid bestaat er de kans dat iemand misleid wordt tot
  het plegen van corruptie of een criminele daad. Maar in de meeste gevallen
  worden alleen die arme drommels gepakt en gestraft.

  De gevangenissen zitten daarom vol met arme en ongeletterde mensen.


  Maak melding
 12. True wintie.

  Want het zijn de blaka mangs die de pompoenen, watermeloenen en ananassen aan het uit hollen zijn en verschepen naar Europa. Vandaar dat Europa geen groenten en fruit uit Suriname wilt hebben. En dat is de schuld van de blaka mang denk je, maar ik geef je gelijk want ze zijn even donker als de blaka mang maar alleen hun haren is anders.
  En dat zien ze in Europa niet, want in Europa scheren ze alle Surinamers met dezelfde scheermes.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES