vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Vrouw overleden nadat auto in water terechtkomt

VIDEO: Vrouw overleden nadat auto in water terechtkomt

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een vrouw vanmiddag om het leven gekomen nadat het voertuig waar ze in zat, in het water terecht is gekomen. Het voertuig met 3 inzittenden reed over de Bomaweg toen de bestuurder vermoedelijk de controle over het stuur verloor.

Het voertuig reed over de Bomaweg, gaande richting Welgedacht A. Ter hoogte van pandnummer 164 zou de bestuurder de controle hebben verloren. De auto kwam hierdoor in een kreek langs de weg terecht zoals op de foto te zien is.

Het slachtoffer is een vrouw van 61. In de auto zat naast de bestuurder ook een kindje, maar die bleven ongedeerd.

Een filmpje van de situatie ter plekke:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Iedere dag is het raak in het verkeer in Suriname. Heb mij zo vaak afgevraagd, hoe kan dit. Ligt het aan de wegen, de mensen? Sari torie, weer een mensen leven. RIP MEVROUW.


  Maak melding
 2. @ Jane de wit

  Als je goed leest dan is dit geen aanrijding, ach ja het is soms moeilijk alles te bergrijpen.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Rechtsverkeer introduceren,heb eerder hierover geschreven zie copy; Steeds weer verbaas ik mij erover dat we hier te lande niet durven het kind bij de naam te noemen het jammerlijke hiervan is dat men niet verder zal komen dan steeds weer in herhaling te treden om verkeerdeelnemers erop te wijzen rustig te rijden,niet bellen ,terwijl de luide music in de auto,s en donkere ruiten vrij uit gaan. Nou mensen van het KSV het probleem ligt veel dieper.meer dan 90% van de weg gebruikers is rechts georienteerd betekent dat bij links verkeer elke rechts georienteerde(rechtshandige) zich sterk voelt en durf heeft aan de rechterkant dit verklaart waarom tegenliggers mekaar ook frontaal meppen. Als ik genoeg mensen vind die kiezen om nu het rechts verkeer te ondersteunen kunnen we de veiligheid in het verkeer met bijscholing in een keer terug brengen rechtsverkeer brengt met zich mee dat je grotere linkse bochten maakt en inhalen voor een rechts georienteerde vooral met grote voorzichtigheid zal worden uitgevoerd het is een psychologische terughoudendheid tevens zijn de rechts georienteerden geneigd waar ze sterk in zijn .nl de rechterkant voorzichter te zijn bij het inhalen van het langzamer verkeer kijk maar in supermarkets waar de kassas links en rechts van de klanten staan,de rechterkant zal neigen om drukker te zijn dan de linkerkant vanwege de 90% rechtse orientatie m.a.w het linkse verkeer is moordend voor de verkeerdeelnemers .Er zullen al gauw pseudo deskundigen klaar staan om met wetenschappelijke feiten en argumenten aan te tonen om het tegendeel te bewijzen ,ook ik heb onderzocht dat frontale aanrijdingen op wegen met links verkeer vaak de impact groter is dan bij rechtsverkeer vandaar dat ik die gasten nu reeds bedank dat ik niet met hun in discussie hoeft.heb ik nog niet gesproken welke voordelen hieruit voortvloeien vwb de ruimtelijke ordening.


  Maak melding
 4. @John: Maar is Suriname het enige land op deze aardkloot waar links verkeer zoveel slachtoffer maakt?
  Ik heb ooit ergens gelezen dat in alle voormalige Engelse/Britse kolonies er linksverkeer is.
  Hoe verklaar jij jouw stelling met dat gegeven?

  Mevrouw RIP sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding
 5. De staat heeft geen geld om op al de wegen vangrails te plaatsen. Zulke wegen hebben dat hard nodig.

  Laat die gedetineerden die dingen fabriceren dan doen ze tenminste iets nuttigs. Werk aan de winkel zou ik zeggen.


  Maak melding
 6. Misschien minder zuipen en appen in het verkeer, minder ouwehoeren met de medepassagier, minder racen, minder drugsgebruik, meer verkeetsfatsoen….


  Maak melding
 7. Oordelen dat is wat wij doen 😪😪 sterkte en Condoleerd aan de familie 🙏🙏🙏🙏


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES