Weer partij drugs aangetroffen op haven van Suriname

12
haven-suriname-ingang
De ingang van de Jules Sedney haven van Suriname.

Op de Jules Sedney Haven in Suriname is vanmorgen weer een partij drugs aangetroffen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de verdovende middelen waren verborgen in een truck.

Het zou gaan om een partij Yammi. Hoeveel is nog niet bekend. De douane en de Surinaamse narcotica brigade zijn op dit moment nog ter plekke bezig met het onderzoek. Later meer.

UPDATE – er zijn vier mensen aangehouden. Foto’s hieronder:


12 REACTIES

 1. Hier word ik zo blij van. Dit is ook wat onze Leider altijd heeft voorgesteld om de oorzaak van de ellende direct bij de bron aan te pakken. Als minister van Justitie heeft onze president zijn sporen wel verdiend. Sinds zijn instelling als de democratisch gekozen president gaat er geen week voorbij of een grote partij drugs wordt onderschept.
  Dit zal ook in het buitenland het vertrouwen in Suriname doen toenemen. De zogenaamde patriotten zullen wel iets weten te vinden om erop te schijten. Aan die zogenaamde patrioten heb ik schijt aan.
  De rest van de wereld ziet nu met eigen ogen hoe deze president zijn werk doet.


  Maak melding

 2. Ik kijk uit naar de tijd wanneer drugs dealers niet meer met geheven hoofden kunnen rondlopen in Suriname.
  gemodereerd

 3. Drugs is overal een probleem in de wereld, overal nemen de mensen risico, dit verderfelijke spul moet inderdaad vernietigd worden, velen jongeren weten niet het risico opruimen het ⁿ drugs gebeuren,
  gemodereerd

 4. Ik vraag me af voor wie en welk land was het bestemd toch niet nederland hoop ik. Ik ga liever niet veel schrijven over …… nl wil sociale media platleggen er is heel veel Censuur vanuit blanke nederlandse hoogleren en blanke wetenschappers die drugs gebruiken en die allerlei onzin uitkramen. Ik word het land uitgezet als ik teveel ga schrijven ben ik foetsi door rascime in nl . Doei.


  Maak melding

 5. Daar gaan wij weer …. lekker afgeven op blank en op Nederland maar die hebben de zaakjes goed voor elkaar. Waarom bedelen wij bij blank en nooit bij zwart ? Wat doet of biedt zwart Afrika jou ? Niks toch? Dus hou je kwebbel over blank en Nederland dicht en wees dankbaar dat je daar woont en niet in de ghettos van Afrika want daar was je al lang in de kookpot gestopt.


  Maak melding

 6. Beste famiri, natuurlijk wordt de lai gevonden van Druga baas, want nu heeft hij niet overal foetu boi’s om de lai te transporteren. Tijdens de niet pissen partij werd er geen melding gemaakt, want neks no fout, was aan de macht.

  Gado de wi fesi mang


  Maak melding

 7. Angela zit jij ook aan de drugs , jou reactie slaat nergens op over die blanken , dus jij zit wel ergens mee , dat je bang bent om uitgezet te worden , ben jij illegaal daar in Nederland , onze raad is , geef in ieder geval geen reactie hier op WTK , het zou zo kunnen dat je hier door opgepakt kan worden.


  Maak melding

 8. Paul eens komt aan het systeem die door blanke zijn gecreëerd ten einde, time will tell??
  gemodereerd

 9. Ik word het land uitgezet als ik teveel ga schrijven ben ik foetsi door rascime in nl . Doei.

  Blijf maar lekker daar dame. Het racisme in Suriname is vele malen erger dan in Nederland. Blijf lekker daar bij de blanken want dat daar is jouw huis.


  Maak melding

 10. En ze willen gaan exporteren uit die haven waar alle security lek als een zeef is onder corrupte douaniers en hun handlangers. Suriname is gewoon een pariah state om zaken te doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.