Na frontale aanrijding overleden brandweerman zelf veroorzaker botsing

4
Door aanrijding gewonde brandweerman onderweg naar ziekenhuis overleden
Het slachtoffer de 29-jarige Lorenzo Cairo.

De 29-jarige brandweerman Lorenzo Cairo, die donderdagavond om het leven kwam na een frontale aanrijding, is zeer waarschijnlijk zelf de veroorzaker van dat ongeval geweest. Cairo zou bij het inhalen op de Martin Luther Kingweg in Suriname, namelijk gebotst zijn met een tegenligger.

De zware aanrijding vond donderdag 24 december rond 20.00u plaats voor Supermarket Yin Du. Volgens diverse verklaringen haalden drie voertuigen, komende vanuit de richting Paranam, een file in. De laatste van de drie betrof de Toyota Wish die bestuurd werd door Cairo.

Hij is zou bij het inhalen gebotst zijn met een tegenligger en wel een Toyota Lexus. Kort daarna kwam de politie ter plaatse en trof alleen de bestuurder van de Toyota Lexus aan. De Toyota Wish is leeg aangetroffen. Van de bestuurder van de Toyota Lexus begreep de politie dat de bestuurder van de Toyota Wish door derden was meegenomen naar de Spoedeisende Hulp (SEH).

Kort daarna kreeg politie Houttuin van Politie Latour de melding dat het slachtoffer van de aanrijding, aan de Industrieweg niet ver van de brug over de Saramaccadoorsteek was komen te overlijden. Dit nadat het voertuig dat hem naar de SEH bracht een klapband kreeg. Foto:

Bekijk ook:


4 REACTIES

  1. Is er geen camera van toezicht ter plekke netals bij die eerdere met 6 doden? Het valt mij op dat er bij 3 dodelijke aanrijdingen steeds de veroorzaker de dader is. Ook valt het mij op dat gewonden per eigen gelegenheid de PD verlaten. Die helpers moeten ze ookgaan beboeten want je bent geen ambulance en geen rode kruis. van een gewonde blijf je af want je weet niet wat de innerlijke schade is.


    Maak melding

  2. Weer haast. Waar is dat voor nodig. Om enkele seconden eerder thuis te zijn verspeelt men zijn leven en brengt men anderen in onnodig gevaar. Condoleances aan de nabestaanden.
    Ik heb de hoop eigenlijk al opgegeven. Mensen leren niet van de verschrikkelijke ongelukken die dagelijks worden gemeld in de media. Als iedereen gewoon rustig rijdt en zich houdt aan de verkeersregels en niet teveel haast hoeft dit allemaal niet te gebeuren. Weer denkt men: Mij zal het niet overkomen. Maar het gebeurt toch! Sterkte aan de familie van het slachtoffer. Dit was allemaal te voorkomen geweest en nu laat hij mensen achter die een onbeschrijfelijk leed moeten ondergaan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.