Dode na zware frontale aanrijding Martin Luther Kingweg

4
Dode na zware frontale aanrijding Martin Luther Kingweg
De twee voertuigen raakten zwaar beschadigd na de frontale aanrijding.

Deze twee zwaar beschadigde auto’s waren donderdagavond betrokken bij een zware frontale aanrijding, die iets voor 20.00u plaats vond aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van Kuldipsingh. Daarbij raakte een bestuurder zwaargewond.

De man werd met een andere auto naar de eerste hulp gebracht, maar kwam onderweg te overlijden. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om de 29-jarige Surinaamse brandweerman Lorenzo Cairo.

Hij werd dood aangetroffen in een auto net voorbij de brug over de Saramaccadoorsteek.


4 REACTIES

  1. Wan paiman e pai!! RIP! Ik roep de geestelijken in Suriname op om recht te trekken wat in ruil voor macht, met duistere machten is overeengekomen!! Ik zie de commentaren al, hoe gestoord ik ben, maar iemand moet het aan de kak stellen! Kali Mai e rigeri!!


    Maak melding

  2. Wan paiman e pai!! RIP! Ik roep de geestelijken in Suriname op om recht te trekken wat in ruil voor macht, met duistere machten is overeengekomen!! Ik zie de commentaren al, hoe gestoord ik ben, maar iemand moet het aan de kak stellen! Kali Mai e rigeri!! Kali’s kracht is niet de vurigheid van woede, maar de koelte en de stilte van haat. Haat kan wachten. Jarenlang – en de revanche zal alleen maar zoeter zijn. Haat is berekenend, methodisch; je weet precies wat je moet doen om je doel te bereiken. Het verhaal: Op een dag dreigde de verschrikkelijke demon Mahish alle goden te vernietigen. Om deze demon te verslaan, offerden alle goden hun glans en kracht aan één godin: Durga. Op haar moedige leeuw, vocht zij een gigantische strijd met Mahish en zij versloeg hem vele malen. Maar er was een groot probleem: uit elke druppel van zijn bloed die de grond raakte, ontsproot een nieuwe kloon van Mahish. In korte tijd vocht Durga met duizenden demonen, en haar kansen werden kleiner met elke succesvolle aanval. Haar woede werd groter en groter, en ze ontstak in pure razernij, totdat er een moment kwam waarop er absoluut geen enkele hoop meer was. Toen, uit haar derde oog, ontsproot Kali. Kali ging onmiddellijk verder met het slachten van de demonen. Maar elke keer als ze er één versloeg, likte ze met haar lange tong zijn bloed op: vóórdat het de grond raakte en zou veranderen in weer een nieuwe demon.
    Kali’s overwinning was totaal. Het slagveld was absoluut stil toen ze klaar was met haar strijd. Zoals de VHP dat uitwerkt! Bid voor Suriname, het is nog niet te laat!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.