Noah busje vermoedelijk veroorzaker dodelijke aanrijding Afobakaweg

10
Meerdere doden bij zware aanrijding tussen bus en pick-up

De zware dodelijke aanrijding, die vorige week zondag 6 december plaatsvond aan de Afobakaweg, is vermoedelijk veroorzaakt door de bestuurder van het Noah busje. Tot die conclusie komt de Surinaamse politie na onderzoek ter plekke en bestudering van camerabeelden.

Het ongeval vond dichtbij de nieuwe Bouterse Highway plaats, waar er een camera staat van het Command Center. Uit de beelden zou blijken dat het Noah busje, dat bestuurd werd door de 49-jarige Hansfried Runo Huur, over de Afobakaweg reed richting de stad.

De bestuurder van het Noah busje kwam eerst twee keer in de linkerberm met zijn auto. Op een gegeven moment kwam de bestuurder met zijn voertuig op de rechterrijhelft terecht, vermoedelijk als gevolg van een inhaalmanoeuvre. Op die helft reed een Ford Raptor pick-up die vanuit de andere kant kwam.

Doordat het Noah busje op zijn helft terecht kwam, week de Raptor bestuurder uit naar rechts. De bestuurder van de Noah bus probeerde zijn manoeuvre te corrigeren door terug te sturen naar zijn helft, waardoor de twee voertuigen frontaal tegen elkaar botsten met alle rampzalige gevolgen van dien.

In het busje zaten tien personen inclusief de bestuurder. Vijf personen kwamen ter plekke om het leven, een zesde persoon kwam afgelopen vrijdag te overlijden in het ziekenhuis. Vier personen zijn opgenomen in het ziekenhuis.

In de Ford Raptor pick-up zaten een moeder, een vader en een kind. Ze zijn per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan.

Bekijk ook:


10 REACTIES

 1. Dat is de weg die pas is aangelegd en men heeft al gewaarschuwd dat deze weg vele dodelijke ongelukken zal veroorzaken. Wel dese is de eerste zware ongeluk. Ik ben wie hiervoor zal gaan boeten!


  Maak melding

 2. Zie wie de veroorzaker is van het dodelijke ongeluk op de Afobaka weg. Men doet alles om Chan in een kwaad daglicht te zetten. Stelletje klootzakken.
  ER is een soort autobestuurders in Suriname die rijden als gekken. Zie Oost-West verbinding richting Moengo. Rijden als idioten. Andere weggebruikers in gevaar brengen. Ik hou mijn hart vast als ik richting Tamanredjo rijdt en verder. Deze honden weten niet dat ze anderen in levensgevaar brengen. Hun eigen mensen in de auto en andere weggebruikers.
  Goed lezen idioten wie de veroorzaker zijn en vaak zijn ze de veroorzakers. Bewijzen staven dat.


  Maak melding

 3. Dit is niet gebeurt op de moordenaar weg,hier hangt de camera.Het is gebeurt op de Affoebakkaweg.De moordenaar is wel een vloek op Suriname.Hele omgeving/natuur lijdt onder deze man.Als zijn naam ergens staat ,dan mislukt alles of gaat alles dood in die omgeving.
  De rijst rassen …1 en..2 in Nickerie zijn ook dood.


  Maak melding

 4. Eerst was de Ford veroorzaker maar nu is het busje vermoedelijk de veroorzaker.
  De Ford is zeker van een Prominente figuur in Suriname. We benne benieuwd


  Maak melding

 5. Bestuurder van het busje krijgt nu de schuld, namen inzittenden worden bekend gemaakt,maar van de ford raptor zwijgt men in alle talen.
  Zal mij niet verwonderen als het familie of friends van santhoki zijn.
  Koeliman kier blakkamang.


  Maak melding

 6. Weer hufters die de waarheid willen verdraaien. Triest van al het verloren mensenlevens. Triest voor woorden.
  Zie wie allemaal de veroorzakers zijn van dodelijke verkeersongelukken op de Oost-West richting Moengo of van Moengo richting de stad??
  Politieonderzoek gestaafd met camera beelden zegt wie de veroorzaker is. Triest allemaal van al die mensen die het ongeluk niet hebben overleefd. Het schijnt niet door te dringen bij de mensen in Suriname dat een auto een massa moordwapen is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.