zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNog een Braziliaan aangehouden in roofzaak nep-agenten

Nog een Braziliaan aangehouden in roofzaak nep-agenten

-

Does Travel - naar Suriname

Na de aanhouding van twee Brazilianen in Suriname, die zich voordeden als politieagenten met kogelvrije vesten en een roofoverval pleegde aan de Patatawiristraat, heeft de politie nog twee mannen aangehouden die mogelijk in verband worden gebracht met deze beroving.

Een van de aangehouden verdachte is ook een Braziliaan (foto) en de andere een Surinamer. Bij de aanhouding werden er vuurwapens aangetroffen en in beslag genomen door de Surinaamse politie.

Een van de vuurwapens betreft een zwaar wapen, te weten een machinegeweer. Bij de eerdere aanhouding van de twee Brazilianen werd een zwaar wapen in hun auto waargenomen. Twee inzittenden van die auto konden op de vlucht slaan met dit wapen.

De politie onderzoekt of het om hetzelfde wapen gaat en hoe de nu aangehouden mannen in relatie staan tot de eerder aangehouden verdachten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. De vraag is hoe deze nep agenten / criminelen aan zo een zwaar wapen komen. Dit moet heel heel diep worden onderzocht.
  Misschien één der wapens die Bouterse bedoeld om op te pakken om de huidige democratie omver te werpen.
  Maar de politie slaapt niet en deze zullen zeer zeker niet het hoofd buigen voor deze zowaar impotente drinkende smoko ex president.
  Try us en luku if unu no sa kon tek yu want iedere grote bek zullen wij bij crimineel gedrag in het zand drukken en niet zeggen zand erover maar zand erin


  Maak melding
 2. Dit hele ka land gaat naar zijn malle moer met illegale brazilianen. Hele binnenland naar de ka.
  ook onze VP maak zich schuldig aan deze praktijken door gebruik te maken van ze op zijn goudvelden. Ach neks no fout toch. Er zal geen moer veranderen ook met deze huidige regering. Allemaal vriendjes politiek. In Suriname kom je niet verder met je kennis maar met je kennissen. Daarom gaan we nooit vooruit


  Maak melding
 3. moengoman , , het is toch bouta die deze criminele brazilianen hier heen heeft laten komen om stemmen te vergaren , , en nu zie je de schade , die ndp maakt ons land kapot , en uitroeien die partij , het beste met rattengif , verkrijgbaar bij elke chinese winkel , , of onkruid verdelger ook bij de chinees verkrijgbaar


  Maak melding
 4. Stop met zeuren over de vorige regering. Hoelang moeten wij deze koekoek verhalen nog aanhoren. Pak ze dan op en stuur ze het land uit. Het eeuwig gezeikt van de vorige regering gaat eeuwig duren. Het is al eeuwen zo in Suriname. De vorige, de vorige..Sommige hier lijken net KLEUTERS. Is dit een typisch Surinaams gedrag???Waarom doet deze regering geen grondig onderzoek naar het aantal criminele buitenlanders in Suriname. Suriname heeft namelijk geen miljoenen inwoners. Chan en Brunsie aan de slag om deze bandieten het land uit te schoppen.


  Maak melding
 5. Ding mang cd ey sidong fasie alles van hun is de vorige regering joe di na machtie dan joe donder ding mang op wat klets je ng met vorige regering oen biging jagie ding buitenlanders gwi suriname is geen kartel sranga na wang switie kondre


  Maak melding
 6. Is boefdraad al opgepakt.
  De voortvluchtige crimineel en ex governor van de centrale bank en ex minister van financiën.
  Hij is onschuldig, net als alle andere criminelen op Boma.
  Straatnamen worden geweizigd, dan kunnen ze Boma ook veranderen in bouterses place


  Maak melding
 7. Inderdaad de vorige regering heeft nauwe banden met die brasions. Het zijn geen illegalen, kunnen dus niet zomaar weg. De brasions hebben noord uitgekocht vd surineds. Het hoofd vd vorige regering heeft 15 brasion kleinkids tok. Bloedband dankzij de vorige regering.


  Maak melding
 8. frank paarse misbaksels , , jou baasje bouta heeft voor deze rotzooi gezorgd , en jij verwijt de nieuwe regering , die nu 5 maanden aanzit van alles en nog wat , , je moeten die paarse bril afzetten , maar dat zal wel niet lukken , want die is met verroeste spijkers in jou rattenkop vastgezet , maar helaas de roest zal je enige hersencel snel aantasten , en iedereen zegt dan , ,het is niet de schuld van covid 19 , , maar van je paarse clubje ndp


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES