zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMilitair en meisje onder 5 doden zware aanrijding Afobakaweg

Militair en meisje onder 5 doden zware aanrijding Afobakaweg

-

Does Travel - naar Suriname

Bij de zware aanrijding, die op zondag 6 december omstreeks 15.40 uur aan de Afobakkaweg plaatsvond, hebben vijf personen het leven gelaten. Onder hen een militair en een meisje, meldt het Korps Politie Suriname zojuist. Acht personen raakten gewond.

De politie van het bureau Paranam kreeg de melding van een aanrijding tussen een pick-up en een Noah busje. De wetsdienaren die de locatie voor onderzoek aandeden, constateerden dat beide voertuigen in tegenovergestelde richtingen reden over de Afobakkaweg.

In de pick-up zaten een moeder, een vader en een kind en in het bestelbusje tien personen inclusief de bestuurder. Door tot nog toe onbekende oorzaak ontstond er tussen mast 18 en 19 een zware botsing tussen deze twee voertuigen. Drie mannen, 1 vrouw en een meisje van het bestelbusje van wie de volledige personalia nog ontbreken lieten het leven en zaten bekneld in het bestelbusje.

Met behulp van de brandweer werden de vijf levenloze lichamen uit het voertuig gehaald. De andere vijf raakten zwaar gewond en zijn met de ambulances afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De drie inzittenden van de pick-up deden per eigen gelegenheid de SEH aan.

Beide voertuigen hebben aanzienlijke schade opgelopen. Het rijbewijs van de pick-up bestuurder is in beslag genomen. De vijf ontzielde lichamen zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Is heel erg…waarom hard rijden de Surinaamse wegen zijn niet berekend om zo hard te rijden ….zeker waren hun beiden met hoge snelheid.. ze leren het maar niet af…


  Maak melding
 2. Er is sprake van een massaslachting in het verkeer. Dit kan echt niet. Zoveel doden. Mensen waarom zoveel haast in het verkeer. Hou je toch aan de verkeersregels en matig je snelheid. Ga niet rijden met alcohol of drugs in je lichaam. Besef dat je motorvoertuig een wapen is die elke moment kan overgaan als je niet voorzichtig ben. Wat een vreselijk ongeluk. Maar ondanks de beelden en berichten blijven mensen maar onverantwoord rijgedrag tonen.
  Mij zal het niet overkomen denkt men dan. Nou dat hadden deze onschuldige mensen ook gedacht. Wanneer komt er een einde aan deze massaslachting in het verkeer? Condoleances aan de nabestaanden. Het is te erg voor woorden. Mensen gedraag je in het verkeer want dit kan echt niet meer zo doorgaan. Hoeveel pijn en verdriet moeten wij nog verdragen door onverantwoord rijgedrag?


  Maak melding
 3. Ik blijf het het herhalen, de Afobakaweg is te smal, deze weg hoort een weg te zijn met 4 banen gescheiden met betonnen afzettingen over de gehele lengte.
  Het lijkt op dat de regeringen zuinig zijn om terrein vrij te geven voor goede infrastructuur.
  Men wil de gronden voor zich zelf behouden, ten nadelen voor het veiligheid van het verkeer in Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES