Verdachte in roofmoord zaak Wilhelminastraat aangehouden

13
Verdachte in roofmoord zaak Wilhelminastraat aangehouden
Het slachtoffer, 59-jarige Randjiet Kisoensingh.

De politie in Suriname heeft een verdachte aangehouden in de spraakmakende roofmoordzaak, waarbij de 59-jarige Randjit Kisoensingh (foto) vorige week werd doodgestoken. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de verdachte in beeld werd gebracht en afgelopen weekend is aangehouden door het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP). Hij is daarna overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie.

Kisoensingh en een vriend werden in de avond van woensdag 25 november bij hun auto aan de Wilhelminastraat overvallen door twee gewapende mannen. Het latere slachtoffer verzette zich vermoedelijk tegen één van de verdachten, waarbij hem een steekverwonding werd toegebracht.

Politie-ambtenaren die op de melding afkwamen troffen het levenloos lichaam van de 59-jarige man met een steekverwonding in zijn borstkast aan. Na de daad kozen de misdadigers te voet het hazenpad. De opsporing en aanhouding van de voortvluchtige verdachten werd overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Het vermoeden bestaat dat er meer dan twee verdachten zijn verneemt onze redactie. De politie is nog op zoek naar andere verdachten in deze zaak. Aan hun aanhouding wordt momenteel gewerkt.

Twee verdachten werden vastgelegd met een bewakingscamera zoals in onderstaand filmpje te zien is:

13 REACTIES

 1. Geweldig om dit te lezen. Aan iedereen wil ik meegeven, weet dat u daarop niet zit te wachten. Maar als u overvallen wordt gewoon meewerken. Uw leven is meer waard dan geld en een telefoon.
  Mijn broertje is door 4 mensen van Sunny Point een paar maanden geleden overvallen, gegijzeld en mishandeld in zijn eigen huis. Door mee te werken kan hij het nu navertellen. Heeft alles aan die vieze honden gegeven, geld, sieraden, computers en het huis hebben ze weggedragen gebruik makend van zijn eigen pick up. Daarom kan hij het nu na vertellen. Maar ja, aan hem is tijdens zijn opleidingen altijd geleerd, altijd meewerken. Deze les heeft hij goed ingeprent.


  Maak melding

 2. Voor deze moordenaars, waar het zo duidelijk is waar te nemen wie de dader is, rest er wat mij betreft maar 1 straf en dat is de doodstraf.
  An eye for an eye niets meer en niets minder.
  Een gevangenisstraf geeft hoop om mogelijk ooit weer vrij te zijn (Meriba door amnestie).
  een gevangenisstraf brengt zorgplicht met zich mee en zorgplicht kost de staat heel wat geld.


  Maak melding

 3. Mijn dank gaat uit voor het justiele apparaat van suriname.knap speurwerk.BIG UPP SRANANG SKOWTU. en no die klootzak met zijn benen aan een bankschroef vastzetten/


  Maak melding

 4. Allemaal straat advocaten Wat oordeelt men toch snel Kunnen jullie niet goed lezen DE POLITIE HEEFT EEN VERDACHTE AANGEHOUDEN heeft die al bekend Neeeeeee


  Maak melding

 5. Foto van het slachtoffer wordt wel getoond maar van de daders niet omdat zij van creoolse afkomst zijn.
  Waarom…………!
  Ding mang frede no ding no abbie bal. Dit moet een keertje ophouden.


  Maak melding

 6. Het maakt mij niet uit wie de daders zijn en hoe ze eruit zien. Moordenaars heb je in alle kleuren en rassen. Sluit deze laffe moordenaars voor het leven. Wil.je een mooie auto rijden zoek dan een baan.

  Hij ging naar Paramaribo om plezier te maken als een echt Surinamer en hij wordt genadeloos afgeslacht door een paar laffe bloeddorstige beesten. BAH..


  Maak melding

 7. Sommige mensen grijpen alles aan om de racekaart te trekken.
  Het blijft idd een laffe daad. En deze mensen moeten uit de maatschappij worden verwijderd.
  Ze verpesten het voor alle hardwerkenden.
  Maar ik ben niet verantwoordelijk voor de daden van een andere.

  En het zegt heel over sommigen hier op WK die selectief reageren.
  En sommige reacties worden niet geplaatst omdat het niet in het straatje past van de eigenaar van WK.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.