zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan dood neergevallen na steekpartij in Paramaribo

Man dood neergevallen na steekpartij in Paramaribo

-

Does Travel - naar Suriname

Zojuist is een man in Suriname om het leven gekomen na een steekpartij. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het slachtoffer gestoken werd en daarna nog een eind heeft kunnen rennen, waarna hij neerzeeg. Het geval heeft zich voorgedaan bij On the Run aan de Wilhelminastraat.

De politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Een ambulance werd daarna meteen ingeschakeld. Bij aankomst van het ambulancepersoneel bleek dat het slachtoffer reeds het leven had gelaten.

Nadere bijzonderheden over de steekpartij ontbreken nog. Verschillende eenheden van de Surinaamse politie zijn ter plekke bezig met het onderzoek.

Man dood neergevallen na steekpartij

opening
Fernandes Express
BODO Party

6 REACTIES
 1. Is die achterlijke domme, stomme houding van de mensen in SU dat alleen de politie een ambulance mag oproepen. Nog steeds met Bedrock zaken in 2021.
  Te lui mentaal, om zaken effecienter te laten verlopen.
  Fos yepi doro yu dede.


  Maak melding
 2. Waarheid
  Ik denk dat het een kwestie is wie de rekening zal betalen van de ambulance indien zij voor jan met de korte naam komen aanrijden omdat er geen sprake is van ambulance hulp.
  Probeer maar je geld te krijgen van degene die de hulp heeft ingeroepen.
  Het is en blijft een centen kwestie


  Maak melding
 3. Kolibri, steeds lees je dat het slachtoffer reeds is overleden voordat de ambulance er is en je vraagt je af hoe dat kan. Wel, als iemand goed diep gestoken wordt met een scherp voorwerp op een vitale plaats, dan kan die persoon of direct dood gaan of binnen een paar seconden doodbloeden. En als de ambulance gebeld is, duurt het meestal een tijdje voordat de ambulance ter plekke is, een telefoontje plegen gaat met de snelheid van het licht, daarom kunnen we normaal met elkaar praten, al bevindt je gesprekspartner zich in Amsterdam en jij in Paramaribo, maar de vlucht van Zanderij naar Schiphol alleen kost al 8 uur en de tijd naar en van de luchthavens hebben we nog niet eens erbij geteld. Begrijp je het nu een beetje?


  Maak melding
 4. Ik.vind het achterlijk en dom om iemand dood te steken. In zo’n klein land schieten of steken ze telkens iemand dood. De stekers en schutters kunnen effectienter te werk gaan door hun moordwapen thuis te laten en hun achterlijke domme ideeën achterwegen te laten


  Maak melding
 5. Mensen En Mensen Kinderen

  Zolang Er Geen Meer Details Kenbaar Zijn Gemaakt Zou Ik Een Ieder Willen Verzoeken Om Geen Ongenuanceerde Uitspraken Te Doen.

  Zelf In De Rijke Landen Komt Het Ook Vaak Voor Dat De Ambulance Net Te Laat Is .. Patiënt Overleden.

  Steek Partijen Komen Overal Voor Zelf In De Rijke Landen.
  Bij Mij In De Wijk Was Het Een Paar Dagen Geleden Weer Raak. GEZIN In Huis Overvallen En Neer Gestoken. Men Zau Zich Ook Kunnen Af Vragen
  NEDERLAND ZO EEN RIJK LAND DA FAH


  Maak melding
 6. Onbegrijpelijk. Nu snap ik waarom de politie deze LEBA’s in de laadbak gooit. Mijn zegen hebben ze en Criminelen moet je met Criminelen bestrijden.
  Familie gecondoleerd met dit verlies en heel veel sterkte in de komende dagen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES