VIDEO: Verdachten roofmoord voortvluchtig, probeerden auto te stelen

17
VIDEO: Verdachten roofmoord voortvluchtig, probeerden auto te stelen
De twee criminelen komen aangelopen (links) terwijl de slachtoffers in hun auto plaats nemen.

De twee criminelen die afgelopen woensdag twee mannen bij hun auto beroofden en daarbij de 59-jarige Randjiet Kisoensingh hebben doodgestoken, zijn nog steeds voortvluchtig. Na de daad kozen de misdadigers te voet het hazenpad. Aan de opsporing en aanhouding van de voortvluchtige verdachten wordt gewerkt meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Vandaag werden ook beelden van de roofoverval, die gemaakt zijn met een beveiligingscamera bij een woning, gedeeld via social media. Op deze beelden valt goed op te maken wat er zich heeft voltrokken die avond.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Kisoensingh samen met zijn 54-jarige vriend L.S vanuit Nickerie naar Paramaribo waren afgereisd in verband met de viering van Srefidensi. Zij stonden op het punt te vertrekken en liepen terug naar hun voertuig dat geparkeerd stond aan de Wilhelminastraat.

Te zien is dat de twee slachtoffers rustig naar hun auto lopen. Het latere slachtoffer nam plaats achter het stuur, terwijl L.S nog naast het voertuig stond. Terwijl ze instappen komen twee criminelen, van wie één hunner gewapend was met een scherp voorwerp, in stevige pas naar de auto toe lopen.

Onder bedreiging werd van L.S een mobiele telefoon en een geldbedrag van SRD 500 weggenomen. Tussen Kisoensingh en één van de verdachte ontstond onenigheid. De ander verdachte kwam er ook bij en ergens moet het slachtoffer een steekverwonding zijn toegebracht.

Kisoensingh rende uit de auto maar zeeg enkele meters verder neer op straat. Terwijl L.S. zich over zijn vriend ontfermde stappen de mannen in de Toyota Hi-Lux van het slachtoffer waarschijnlijk om deze te starten en mee te nemen. Dit lukte echter niet waarna ze uit de auto stapten en te voet weggingen.

Het filmpje:


17 REACTIES

 1. Mensen En Mensen Kinderen

  Als De Pg Het Met De Na Bestanden Van Het Slachtoffer Meende. Hadden Wij Als Surinaams Volk Het Gelijk Waar Genomen.

  Wordt Tijd Dat Het Surinaams Volk In Aktie Komt.. Dit Is Een Teken Van Zinloos Geweld.
  Ik Ben Van Mening Dat Er Een StilleTocht Georganiseerd Moet worden Om Zo De Nabestaande Een Hart Onder De Riem Te Steken.

  Dit Mag Niet.. Dit Kan Niet. Jij Die Dit Nu Leest Kan Ook Het Volgend Slacht Offer Worden Van Zinloos Geweld.

  Als er Geld Opgehaald Moet Worden 25000 SRD Voor De Gouden Tip Die Naar De Daders Toe Kan Leiden Ben Ik Er Klaar Voor Om Er Een Steentje Bij Te Dragen.

  Een Ieder Die Onder Dak Bied Aan Deze Laffe Daders Zijn Ook Medeplichtig,

  Wij Als Volk Van Suriname Zijn Een Nwe Tijdperk In gegaan Waar Er Absoluut Geen Plaats Meer Is Voor Rovers En Bandieten.


  Maak melding

 2. In De Meeste Landen Ter Wereld Word Er Al Geld Neer Gelegd Voor De Goude Tip.
  Al Weer Gaat Suriname Het Laatste Land Zijn Die Zo Iets Positief Gaat Overnemen.

  Met Alles Loop Ons Land Lichtjaren Achter.

  Ik Ben Er Stellig Van Over Tuigt. Als De PG Het Nu Bekend Maakt dat Er Een Beloning Is Van 25000 Srd.. Dat Er Binnen 15 Min Het Zo Ver Is.. De Politie Krijgt Dan Een Telefoon Binnen Van Iemand Die Bereid Is Om Te Vertellen Wie De Daders Zijn. Maar Goed.
  Is Gebleken Dat We Liever Feesten Dan Dat De Belangen Van Het Surinaams Volk Worden Behartigen

  Het Surinaams Identiteit Is De Surinaams Mentaliteit.. Traag Denkend.


  Maak melding

 3. Ivanoff, de meeste Surinamers die ik ken, zouden zonder een beloning in geld, de politie al vertellen wie de daders zijn, als zij dat wisten. Jij hebt wel.een lage dunk van ons als je denkt dat een financiele beloning wonderen zou verrichten.en de daders meteen zichtbaar zou maken.


  Maak melding

 4. Als De Openbaar Ministerie 90% Van De Moorden Die Nooit Zijn Opgelost Wil Oplossen
  Moeten Ze Met Geld Op De Proppen Komen.

  Iemand Die In Armoede Leeft Is In Staat Om Alles Te Doen Om Zich Zelf Een Beter Leven Bieden. Ik Zeg Jou Dat.

  Dat Is De Wet Der Natuur.
  Human Nature.


  Maak melding

 5. Proef Op De Som.

  Ga Morgen Naar Flora Of Ramgoelamweg.

  Roep Gewoon Een Willekeurige Jonge Man Die Je tegen Kom. Vraag Hem Om Een Steen Op Het Dak Van Iemand Te Gooien… Geloof Me.. Hij Gaat Je aan Kijken En Tegen Je zeggen Nee Man. Ik Doe Dat Niet

  Daarna Moet je hem Weer Vragen, Zeg Hem Geef Hem 200 Srd. Moet je kijken Met Wat Voor snelheid Hij Dat Gaat Doen.

  Mensen Die In Armoede Leven Zijn Bereid Om Alles Te Doen Om Zich Zelf Een Beter Leven Te Bieden.

  De Woning Inbraken En Winkel Diefstallen Die Dagelijks Gebeuren. Denk Je Dat Het Broetjes Of Kinderen Zijn Van Heer Graanoogst. Of Abraham Of Wijdenbos.. Nee Zijn Arme Mensen Hun Kinderen,, Ze Hebben Alles Voor Over Om Een Kans Te Nemen Om Aan Geld Te Komen.

  Duidelijker Kan Ik Niet Zijn.


  Maak melding

 6. Mensen Die Bolletjes Slikken En Weet Ik Veel Allemaal..
  Denk Je Dat Het Mensen Zijn Die Een Ton Hebben Staan Op Hun Rekening,

  Zijn Allemaal Mensen Die Het Crap Hebben.. Ze Zijn In Staat Om Alles Te Doen Om Aan Gled Te Komen.

  Ik Kan Duizenden Andere Voorbeelden Nog Geven


  Maak melding

 7. Waar is die persoon die sprak over elk mens leven is waardevol?? Soms vraag ik me af waarom heeft god deze ras gemaakt???of zyn ze als een vloek gestuurd??maar karma bestaat nog hun naam is geschreven op 1van die kogels van de politie.alleen moet er tydens het schieten op de juiste plek gemikt worden.ik kan me niet voorstellen waarom deze beesten niet een werk gaan zoeken en op eerlyk manier aan hun brood komen.gewoon je waka kong roof wang mang en je djoek a mang kierie!!demang dies na liebie liebie worong aw jang deng.


  Maak melding

 8. Limbo even serieus je tak wang lo ka san mang.arme mense kindren!!!als j weet dat j arm bent moet j dan geen koulo 12kindren maken en ze over laten aan hun lot.en die arme kindren waarover jy praat kunne ook heel wat werk in dit land vinden los van stelen en vermoorden.dus wat jy byna wil zeggn dat t goed is wat deze rovers doen omdat ze arme mensen zyn!!!of omdat t jw soort is!!dus no taki ka san jere.na gewoon lesie deng ka mang lesie.heledag slapen ze en in de avond gaan ze opstraat om mensen hun zweet geld te stelen en vermoorden.if ooit mie kies wang foe deng arme mense dies tog wellll.ik kap in zyn hele lichaam met een bot houwer.en ik begraaf hem 4meters diep onder grond.case close!!!


  Maak melding

 9. Beste Mensen

  Dat De Criminaliteit In Ons Land Stijgt Is Het Gevolg Van Directe Armoede.

  Wij Surinamers Moeten Meer Gaan Lezen.. Er Zijn Tal Van Boeken Hier Over Geschreven.. Ga Morgen Naar Het Bibliotheek Ga Boeken Lezen

  Armoede Heeft Een Soort Van Gegijzelend Karakter.. En De Mens Is In Staat Om Alles Aan Te Doen Om Van Af Te Komen.. Alles.. Alles.


  Maak melding

 10. Qqqq. NAKO..

  IK HEB Nooit Gezeg Dat Ik Eens Ben Met Wat Die Daders Hebben Gedaan.
  IK pleit Juist Voor Dat De PG Met Een Beloning Moet Komen Van 25000 Srd..
  Weet Ik zeker Dat Heelveel Moorden In Ons Land Opgelost Gaat Worden.
  Mensen Die In Armoede Leven Zijn In Staat Om Hun Buurman Hun Familie
  Hun Oom Of Tante Te Verraden. Voor Geld


  Maak melding

 11. De camera beelden van safe city zullen de abangies zeker in beeld brengen. Het is een kwestie van tijd. Advies aan de heren werk mee bij je aanhouding anders vlieg je in de achterbak.
  Ik wens deze heren tot hun aanhouding slapeloze nachten.


  Maak melding

 12. Het lijkt wel een afrekening , gezien de werkwijze, de ingredienten wijzen er veel op . Connect the dots , van de modus operandi . Vandaag de dag is een mensenleven in Suriname bijna niets meer waard. t gajes moordt al voor een grijpstuiver. Ondertussen is misschien een gezin en familie in diepe rouw gedompeld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.