zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDoodgestoken man (59) slachtoffer van roofoverval

Doodgestoken man (59) slachtoffer van roofoverval

-

Does Travel - naar Suriname

De man die woensdagavond werd doodgestoken in Suriname, is de 59-jarige Randjit Kisoensingh. Hij werd overvallen door twee mannen, waarbij hij door een van de rovers in de borststreek werd gestoken. Hij overleed kort daarna ter plekke, voordat de ambulance arriveerde.

Randjit liep tegen 22.20u samen met een vriend terug van de stad, richting hun auto die geparkeerd stond tegenover On the Run aan de zijde van de Wilhelminastraat. Toen ze bij hun auto waren werden ze plotseling overvallen door twee mannen, waarna de fatale steekpartij plaatsvond.

Het vermoeden bestaat dat de rovers de Hi-lux pick-up waarmee de mannen waren, wilden stelen. Dit lukte hun niet, waarna ze te voet op de vlucht zijn geslagen.

De Surinaamse politie onderzoekt deze roofmoord. Zijn zus vertelde aan ABC Online wat er precies is gebeurd:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. OMG op zo een leeftijd het leven op zo een misdadige wijze verlaten terwijl je juist zou moeten genieten van al die jaren hard werken (pensioen) is één en al verschrikkelijk te noemen.
  Wat een lafhartige moord. Guess who did this?

  Sunny Point komen ze in opstand als de politie er eentje in zijn benen schiet.
  Ai blijf ze maar produceren en leren hoe te overleven en daarna verdedigen.
  Sranang waarheen??👿


  Maak melding
 2. Beloning Voor Gouden Tip

  Wordt Tijd Dat Het Surinaamse Openbare Ministerie Van Ons Land Beloning Gaat Uit betalen Voor Gouden Tip. Bedragen Die Uit Kunnen Lopen Tot 50.000 Srd En Hoger.

  Ik Ben Er Van Overtuigt Dat Heelveel Moorden, Roofovervallen Opgelost Zullen Worden.

  ik Hoop Dat Er Een Journalist Dit Op Pik En De Minister Van Justitie Met Deze Vraag Mee Confronteer. { Heer Amoksie}

  Ik ben Bang Dat De Minister Deze Vraag Van De Journalist Gaat Willen Skippen. Want Deze Minister Praat Liever Over zijn Buik Vol Eten Met Anoemara Pimba Podosirie En Kwak,, Dat Is Zijn genot. Daar Geniet Die van. De Rest Is Bijzaak.

  Mevr KRISHNA MATHOERA Moet Naar Justitie En Politie, Of Desnoods Leger En politie Doen

  Een Surinamer Die In Armoede Leeft Is Voor 50.000 Srd Bereid Om Zijn Buurman. Zijn Mattie.. Zijn Neef Zijn Collega Te Verraden Om Een Moord Op Te Lossen.


  Maak melding
 3. Ik Wil Best Geloven Dat De Heer Amoksie Een Fantastisch Mens En Een Prima kerel Is , Maar Daar Wint Men Geen Oorlog Mee.

  Iemand Die Afgestudeerd Is Aan De Universiteit Van Drie Ta Bikie Kan Men Moeilijk Plaatsen In Paramaribo Op Zo Een Belangrijke Post.

  Elk Minister Die Oa Zo Een Belangrijke Post Wilt Dienen Moet DOORTASTEND Zijn

  It Begint Me weer Te Irriteren


  Maak melding
 4. Ik vind dit heel erg. Hadden ze die k…… auto maar meegenomen. Een mensen leven is goud waard. Wie geeft hun dat recht. Ik hoop dat de daders snel in beeld komen en een stevige koti go krijgen nadat zij in de laadbak zijn gegooid.


  Maak melding
 5. Wij Surinamers Zijn Een Oer Conservatief Volk We Blijven Hangen In Het Oude Stijl

  Beste Conservatieven.

  Nu Is Het Geen tijd Meer Voor Slap Geklets Of Slap Gezeur, Alles Moet Over een Ander Boeg Gesmeten worden, Nwe Stijl. Strategisch Denken En Tactisch Handelen. Alleen Die Mind Set Gaat Ons Natie vooruit Kunnen Brengen.

  Er Liggen 10 Tallen Dossiers Van On Opgeloste Moorden En Roofmoorden Bij Het Hoofd Buro Van politie Op De Schappen.

  Ik Zou De PG Willen Vragen Om Alvast Voor 1 Keer Te Experimenteren. Beloning Uit Geven Van 25.000 SRD Voor De Gouden Tip Die Naar Een Dader Toe Kan Leiden.

  Je Gaat Zien Hoe Snel Iemand Uit De School Gaat Klappen. Iemand Die In Armoede Leeft Gaat Naar De Politie Toe Stappen En Braken. Geloof Me

  Als Men 70 Miljoen Srd Uit Geeft Om Feest Te Vieren Wat Is 25000 Srd Om Een Moord Op Te Lossen

  Afgelopen Jaar Was De Nederlandse Openbare Ministerie Bereid Om 6 Miljoen Uit Te Geven Om een Moord Van Een De Advocaat Op Te Lossen.

  Ik Ben Niet Altijd eens Met De witte Man,, Maar Wij Surinames Kunnen Heel Veel Van Nederland Leren


  Maak melding
 6. @ Ivanov limburg. Helemaal met je eens Ivanov, en voor boefdraad 1000.000 srd. Hij zal vast wel schuldig zijn anders kon een minister toch niet gaan onderduiken? En als we toch willen experimenteren dan ook de doodstraf met een vuurpeleton. En dan nog even op zijn chinees de organen verkopen.


  Maak melding
 7. Vreselijk bericht. Hoop dat er camerabeelden zijn en getuigen. Deze rovers moeten snel opgepakt en van straat worden gehaald. Condoleances aan de nabestaanden.


  Maak melding
 8. Baja ben al moe om zeker weer Javanen en hindoestanen die zo tekeer gaan maar geen creolen of djoeka’s. Brada wie je ook bent R.I.P. Hopelijk dat deze m.p.p. gauw opgesloten worden of executeren die zooi,


  Maak melding
 9. Als er Een Probleem Zich Voor Doet.. Denken Wij Surinamers Zo:

  No Fihtie Rustig Au Los Op.. Doe Maar Rustig Aan Alles Komt Goed.. Lieb Ing Gie Gado
  Tik Ing Cool Au Los Op.. Laten We Bidden Dat Het Goed Komt………

  Kom Op Zeg

  Door Zo Te Denken En Handelen Zijn Wij Surinamers Nu Het Armste Land Van Heel Zuid Amerika.


  Maak melding
 10. Als familie zou ik het geld voor een beloning bijeen brengen. Die smerige honden die dit gedaan hebben, moeten worden opgespoord en worden opgebracht. Wat is srd 50.000 familie om een brute moord van een geliefde op te lossen????
  Ze gaan praten. Als je de tipgever dit bedrag beloofd, dan gaan ze praten. Voordat je weet is deze moord opgelost. Doen familie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES